ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τα πρακτικά της συνεδρίασης “παράδειγμα προς αποφυγήν” – Μακάρι να μην ξανασυμβεί

Τα δύο τελευταία Δημοτικά Συμβούλια, μετά από εκείνο της εξευτελιστικής και γεμάτης απρέπειες συνεδρίασης της 29ης Ιανουαρίου, κύλισαν σε κλίμα αποδεκτής πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφωνίες αλλά όχι ακρότητες, εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις. Ωστόσο είχαμε υποσχεθεί ότι θα δημοσιεύσουμε τα πρακτικά της συνεδρίασης “παράδειγμα προς αποφυγήν” και το κάνουμε στο παρόν άρθρο.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτέλεσε την κορύφωση μιας πολύμηνης σκληρής σύγκρουσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ κυρίως της διοίκησης Ντηνιακού και της Λαϊκής Συσπείρωσης, που χωρίς δισταγμό ξέφευγαν από το πλαίσιο της αποδεκτής πολιτικής αντιπαράθεσης σε πόλωση και τυφλή σύγκρουση, συχνά μπροστά σε δημότες που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Όταν επισημάναμε το πρόβλημα σαν αιτία βλάβης των συμφερόντων της πόλης, ακολούθησαν πλήθος επικριτικών σε αυτές τις συμπεριφορές  άρθρων, από πολιτικές παρατάξεις και δημότες, που, όπως φαίνεται, οδήγησαν σε αναδίπλωση τους πρωταγωνιστές και φτάσαμε σε κόσμιες συμπεριφορές στο Δ.Σ. Ελπίζουμε να διαρκέσει.

Προτιμάμε να δημοσιεύσουμε ολόκληρο το αρχείο, χωρίς να απομονώσουμε συγκεκριμένα σημεία. Χρειάζεται υπομονή, αλλά είναι κατατοπιστικό!

Εδώ, λοιπόν, μπορείτε να κλικάρετε για να διαβάσετε τα πρακτικά του Δ.Σ. της επίμαχης συνεδρίασης της 29ης Ιανουαρίου:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 29-1-2020

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: «Έργα και ημέρες της δημοτικής αρχής Ντηνιακού»    //     Πόλωση και τυφλές συγκρούσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου      //      “Την κύρια ευθύνη φέρει η δημοτική αρχή και πρωτίστως ο ίδιος ο δήμαρχος”     //     Ώρα μηδέν για το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου     //   Ένας μαθητής σχολιάζει τον πόλεμο στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου      //      “Χαοτική κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου”      //       Απάντηση του Αποστόλη Θεοφίλη για την “απειλή σύρραξης” στο Δημοτικό Συμβούλιο

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button