ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένας μαθητής σχολιάζει τον πόλεμο στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου

Mitzi Ka 

Στις 29 Ιανουαρίου στις 20:54 , πήρα το ακόλουθο μήνυμα από τον γιο μου, μαθητή του 3ου Λυκείου Χαϊδαρίου, που παραβρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως εκπρόσωπος του δεκαπενταμελούς του σχολείου του για να μιλήσει για τα προβλήματα των παιδιών. Ήταν απογοητευμένος, συνέθεσε την παρέμβασή του εν μέσω διενέξεων που δεν σταματούσαν και με ρώτησε αν θα πρέπει να ζητήσει τον λόγο για να πει τα ακόλουθα, που έγραψε όσο περίμενε:

Ονομάζομαι Μιλτιάδης Κ********* Α******* και είμαι μαθητής και μέλος του 15μελούς του 3ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Σήμερα εγώ, όπως και πολλοί άλλοι μαθητές ήρθα εδώ, για να λύσουμε κάποια θέματα που υπάρχουν στα σχολεία. Δυστυχώς όμως αυτό που βλέπω εγώ να γίνεται είναι μια διαμάχη.

Ένας πόλεμος ανάμεσα σε αντίπαλες παρατάξεις… Και δυστυχώς σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Μέσα σε αυτές είναι και τα άτομα που αποτελούν το μέλλον όχι μόνο του Δήμου μας, αλλά και της χώρας.

Οι μαθητές έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας αυτής της διαμάχης του ποια παράταξη θα φανεί καλύτερη. Έτσι αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία έχουν αγνοηθεί!

Το πρόβλημα είναι πως αυτό είναι μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση. Όχι μόνο από την τωρινή κυβερνώσα αρχή αλλά και από τοις προηγούμενες.

Λοιπόν, θέλετε να κάνετε εσείς δηλαδή η τωρινή παράταξη την αλλαγή ή θέλετε να διαιωνίσετε την υπάρχουσα κατάσταση; Θέλω και περιμένω από εσάς να φανείτε τουλάχιστον τόσο ώριμοι όσο εμείς τα παιδιά, που παρακολουθούμε εδώ και τόση ώρα αυτή τη στείρα διένεξη και σε πνεύμα σύμπνοιας να ασχοληθείτε με τη λύση των προβλημάτων και όχι με την προβολή των αντιμαχόμενων παρατάξεων σας.

Όταν νομίζετε πως μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε μπορώ και εγώ να σας εκθέσω τα προβλήματα και τις προτάσεις μας.
Ευχαριστώ.”

– Η δική μου συμβουλή, ήταν να μιλήσει. Όμως εκείνος που “ζούσε” το “κλίμα” εκεί μέσα, συμπέρανε πως αν μιλούσε το πιθανότερο θα ήταν να τον θεωρήσουν και αυτόν αντίπαλο και να τα βάλουν μαζί του. Και έτσι δε μίλησε…
Μάλλον είχε δίκιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Πόλωση και τυφλές συγκρούσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου      //      “Την κύρια ευθύνη φέρει η δημοτική αρχή και πρωτίστως ο ίδιος ο δήμαρχος”     //     Ώρα μηδέν για το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button