ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ενώ η Αττική φλέγεται, κτήριο του ΟΑΕΔ το άφησαν μπαρουταποθήκη ανάμεσα στα σπίτια! – Βίντεο

Του Μενέλαου Χρόνη

Δεν είναι δουλειά των πολιτών να ενημερώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες (δήμο – κράτος) για την επικινδυνότητα των δικών τους ακινήτων για πρόκληση πυρκαγιάς, αλλά παρόλα αυτά το κάναμε με μέιλ, αλλά και δημοσίευμα. Δείτε εδώ: Επικίνδυνο δημόσιο κτήριο στο Χαϊδάρι.

Δεν αντέδρασε κανένας, αν και έχουμε φτάσει στις 19 Ιουλίου (2,5 μήνες αντιπυρικής περιόδου σε ισχύ!). Η Αττική φλέγεται και θα έπρεπε μια έστω στοιχειώδης ανησυχία να τους καταλάβει, αλλά… με αυτούς έχουμε να κάνουμε. Άρα δεν μένει τίποτε άλλο από το να αυτο-προστατευόμαστε. Οι κρατούντες ειδικεύονται σε βαρύγδουπα κηρύγματα “υπευθυνότητας”. Αλλά οι πράξεις δείχνουν ακραία και επικίνδυνη πολιτική ανευθυνότητα.

Ενώ η Αττική φλέγεται, κτήριο του ΟΑΕΔ το άφησαν μπαρουταποθήκη ανάμεσα στα σπίτια! - Βίντεο 1
Φωτό από τη φωτιά 6 Ιουλίου 2022.

Το καθάρισα λοιπόν το οικόπεδο με δική μου πρωτοβουλία, γιατί πέρυσι στις 6 Ιουλίου η ίδια αυλή είχε πιάσει φωτιά! Όπως καταλαβαίνετε, ο γείτονας που έκανε τη χορτοκοπή και μιλάει στο βίντεο, είναι ο Μενέλαος Χρόνης.

Την ώρα λοιπόν που κούρευα το χόρτο, ανακάλυψα… μια μπαρουταποθήκη. Τα υπόλοιπα στο βίντεο:

Πριν από λίγες μέρες εδώ στο Άνω Δάσος έπιασε άλλο αφρόντιστο οικόπεδο φωτιά, βάζοντας σε κίνδυνο ολόκληρη γειτονιά, αλλά και το βουνό (βλέπε Φωτιά στο Άνω Δάσος απείλησε σπίτια και την πλαγιά του Ποικίλου). Επειδή κάποιοι ψάχνουν “οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών” στο σκοτάδι, ας μην κουράζονται και πολύ… Μπροστά στα μάτια τους είναι. Ακόμη και το ίδιο το κράτος είναι εμπρηστής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button