ΑΓΟΡΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κρεοπωλείο Μαρούγκας: Αρνάκι και κατσικάκι με σφραγίδα καταγωγής

Το αρνάκι ή το κατσικάκι του Πάσχα είναι έθιμο, είναι αξία, είναι αγορά μια φορά το χρόνο και αξίζει να είναι το καλύτερο.

Για αυτό θα μπείτε στο κρεοπωλείο που εμπιστεύεστε και τον επαγγελματία που χτίζει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με το πελάτη.

Το φημισμένο κρεοπωλείο Μαρούγκα που διανύει την 6ή δεκαετία ζωής ανήκει σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία με ολόφρεσκα προϊόντα και άρτιες κοπές, όλα σε ένα σύγχρονο κρεοπωλείο που θυμίζει μπουτίκ!
Για το πασχαλινό τραπέζι, οι προτάσεις του περιλαμβάνουν τα gold standart αρνί και κατσίκι που είναι δοκιμασμένης νοστιμιάς από τις οικογενειακές φάρμες σε Μάνδρα – Βίλια, ολόκληρα για να τα περάσετε στην σούβλα ή κομμένα για τον φούρνο. Για το κοκορέτσι σας να αρκεί να συνεννοηθείτε νωρίς και να πάτε την σούβλα σας, θα αναλάβουν την όλη προετοιμασία με μαστοριά και σχολαστικότητα. Αν δεν βάλετε σούβλα σας περιμένουν τα κοκορετσάκια φούρνου και τα γαρδουμπάκια και τέλος για τις Πασχαλινές σας παραγγελίες θα βρείτε μέχρι ωραιότατη μαγειρίτσα, έτοιμη για μαγείρεμα!

Αρνάκια & Κατσικάκια γάλακτος, κατέφθασαν φρεσκοσφαγμένα στο διακεκριμένο κρεοπωλείο!


Σημειώστε, ότι ιδανικά θα πρέπει να κάνετε τις παραγγελίες σας έγκαιρα.

Κρεοπωλείο Μαρούγκας: Αρνάκι και κατσικάκι με σφραγίδα καταγωγής 11
Κρεοπωλείο Μαρούγκας: Αρνάκι και κατσικάκι με σφραγίδα καταγωγής 13

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button