ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Φως σε ευφάνταστη κλοπή αυτοκινήτου

Το κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης κατάφεραν να ξετυλίξουν οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου. Με σειρά ερευνών διαπιστώθηκε ότι αυτοκίνητο έφερε αριθμό πλαισίου ενός άλλου, που ανήκε όμως στον ίδιο οδηγό! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, 1,5 χρόνο πίσω.

Είχε νόμιμα ένα πανομοιότυπο

Ένα αυτοκίνητο που κινούταν στη Λεωφόρο Σχιστού σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί. Διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο όχημα ήταν «φορτωμένο» με διάφορες τροχονομικές παραβάσεις. Για το λόγο αυτό στάλθηκε και εξετάστηκε από ειδικό συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε, ο αριθμός πλαισίου ήταν διαφορετικός από αυτόν που αναγραφόταν στην άδεια. Από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου προέκυψε πως το αυτοκίνητο είχε “κάνει φτερά” από τον Ασπρόπυργο τον Αύγουστο του 2018. Όπως φάνηκε, η κλοπή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήταν στοχευμένη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε αγοράσει στο παρελθόν ένα πανομοιότυπο αυτοκίνητο (ίδια μάρκα, μοντέλο και χρώμα) σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, λόγω της κακής του κατάστασης. Έτσι έκλεψε ένα “σένιο” και το κυκλοφορούσε με τις πινακίδες του δικού του.

Ο δράστης είναι ηλικίας 40 ετών, κάτοικος Αθήνας. Στο παρελθόν έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές για διάφορες κλοπές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button