ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κορίνα Πολίτη: Μετάλλια και ρεκόρ κυνηγάει στο Πανελλήνιο

Του Χρήστου Τσούνη

Την 2η καλύτερη επίδοση (54:13) από όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες πέτυχε η Κορίνα Πολίτη στα 400μ. στο διεθνές μίτινγκ «Βενιζέλεια», την Κυριακή στα Χανιά.

Η Πολίτη του ΓΣ Χαϊδαρίου χωρίς να έχει άλλη κούρσα των 400μ. στα πόδια της, πέτυχε επίδοση που την κάνει να αισιοδοξεί για άλλο ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (5-6/6) στην Πάτρα. Αμέσως μετά την επιστροφή της η κορυφαία αθλήτρια στίβου της Δυτικής Αθήνας μίλησε στο Χαϊδάρι Σήμερα:

Κορίνα είσαι ευχαριστημένη από τον αγώνα και την επίδοσή σου στα Χανιά;

Πρώτη μου κούρσα στα 400μ για φέτος στα Χανιά και επιστρέφω ευχαριστημένη και αισιόδοξη. Με έναν χρόνο κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ νιώθω ότι έκανα ένα καλό τεστ εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Νωρίτερα έκανα ένα καλό ζέσταμα τρέχοντας και στα 100μ κάνοντας χρόνο 11:91 που νομίζω ότι με βοήθησε. Η χρόνια για εμένα τώρα ξεκινάει, έχουμε μπροστά μας πολλούς αγώνες και στόχους.

Κορίνα Πολίτη: Μετάλλια και ρεκόρ κυνηγάει στο Πανελλήνιο 3

Σε λίγες μέρες τρέχεις στα 200μ. και στα 400μ. στο Πανελλήνιο στην Πάτρα. Τι πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις;

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, θα αγωνιστώ στα 400μ την πρώτη μέρα θέλοντας να εξασφαλίσω την θέση μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων με την 400 Χ 400. Την δεύτερη μέρα θα πάρω μέρος στα 200μ κυνηγώντας μια καλή θέση και φυσικά ένα ατομικό ρεκόρ. Στόχος μου είναι πάντα οι εμφανίσεις μου στα πανελλήνια πρωταθλήματα να συνοδεύονται όχι μόνο από μετάλλια αλλά και από νέα ατομικά ρεκόρ. Κάτι που θα επιδιώξω όλο τον Ιούνιο μιας και είναι γεμάτος από αγώνες. Πρώτα ο θεός να είμαι υγιής και το πλάνο μαζί μα τον προπονητή μου τον κύριο Κώστα Ηλία είναι να αγωνιστώ όπου βρίσκουμε αγώνες.

Θέλεις να πεις κάτι ακόμη;

Ευχαριστώ το «Χαϊδάρι Σήμερα» που για άλλη μια φορά παρακολούθησε την προσπάθειά μου και με στηρίζει. Ευχαριστώ όμως και την τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου που παρ´ ότι είμαι Λευκαδίτισσα με αγκάλιασε και με στήριξε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα. Και συγκεκριμένα την οικογένεια του κυρίου Τάσου και της κυρίας Δήμητρας Χαντζή. Την οικογένεια Δημήτρη και Δέσποινας Γιαννιώτη και τον κύριο Γιώργο Παπαχαρίση και την ομάδα Παλαίμαχων Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου. Φυσικά την αγαπημένη μου εταιρία αθλητικών ρούχων Under Armour που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια είναι δίπλα μου. Την ομάδα της Pro Game,που κάνουν τα πάντα ώστε όλοι οι αθλητές τους να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια αγκαλιά στέλνω στην οικογένεια μου στην Λευκάδα που χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα και που ακόμη παλεύουν μαζί μου για τα δικά μου όνειρα!

Κορίνα Πολίτη: Μετάλλια και ρεκόρ κυνηγάει στο Πανελλήνιο 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button