ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Δράση Εργατών απαντά στον Σύλλογο Εργαζομένων: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!”

Η συνδικαλιστική παράταξη “Δράση Εργατών”, του Δήμου Χαϊδαρίου, απαντά στις κατηγορίες του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου ότι “υπονομεύει την δράση του, προς όφελος της διοίκησης του Δήμου” (αναλυτικά Μάχη συνδικαλιστών με βαριές κατηγορίες από τον Σύλλογο Εργαζομένων). Η Δράση εργατών απαντά ότι η κατηγορία είναι αβάσιμη, όπως και αυτή για “εκφοβισμό εργαζομένων”, υποστηρίζοντας ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μετά την ανακοίνωση-καταγγελία που δημοσίευσε ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου και την προσπάθεια αμαύρωσης της παράταξης μας, τόσο στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου εργαζομένων κ. Πιτσικούλη όσο και στην ιστοσελίδα “Χαϊδάρι σήμερα” κατά της Δράσης Εργατών, τα μέλη μας οφείλουν να τοποθετηθούν προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Μας υπέβαλαν σε δημόσιο κατηγορητήριο λέγοντας πως είμαστε κατά του σωματείου και πως είμαστε υπέρ της διοίκησης κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Ξεχνάνε προφανώς πως η θέση του προέδρου “δόθηκε” στο πρόσωπο που την κατέχει γιατί εμείς τους ψηφίσαμε.

Μας κατηγορούν για εκφοβισμό και για κατάχρηση εξουσίας. Στον αντίποδα θέτουμε ένα ερώτημα… εάν ήταν αληθινοί όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί ο πρόεδρος τι έπραξε; Για μια ακόμη φορά έλαμψε διά της απουσίας του και αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ευτυχώς που οι ισχυρισμοί του είναι αβάσιμοι σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις επίσημες καταγγελίες που έχουν γίνει κατά εκλεγμένου μέλους της συνδικαλιστικής ανατροπής για εκφοβισμό των εργαζομένων… στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Με τον προϊστάμενο καθαριότητας και τους συνεργάτες του, ομολογουμένως έχουμε άψογη συνεργασία για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, πάντα όμως με κύριο γνώμονα τις ανάγκες των συναδέλφων και το όφελος αυτών.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς πως τα μέλη μας κατέχουν θέσεις ευθύνης, ουδέποτε είχαν ιδιαίτερη μεταχείριση και ούτε απολαμβάνουν τα μέγιστα σε υπερωρίες, νυχτερινά και εξαιρέσιμα… είμαστε εργάτες πρώτης γραμμής, παντός καιρού για το δημόσιο συμφέρον, δεν διοριστήκαμε αλλά ορκιστήκαμε και τιμούμε τον όρκο που δώσαμε…

Χωρίς ντροπή φωτογραφίζουν ευθαρσώς μια συνάδελφο που ανήκει στην παράταξη μας, λέγοντας πως συγκριτικά με άλλες δύο συναδέλφους της ίδιας ειδικότητας, αυτή απολαμβάνει προνόμια που οι άλλες στερούνται… Τασσόμαστε στο πλευρό της συναδέλφου καθώς οι 20 ώρες νυχτερινά που παίρνει δικαιωματικά της ανήκουν, τις εργάζεται σε αντίθεση με τις άλλες δύο, καθώς ξεκινάει την εργασία της στις 5 το πρωί κάτι που είναι γνωστό σε όλους τους κατηγόρους και κριτές μας…

Όπως γνωστό σε όλους ήταν και η εναλλαγή των προσώπων που θα μας εκπροσωπούν στο Δ.Σ. μετά από ένα χρονικό διάστημα. Κατόπιν τούτων και μετά από την προγραμματισμένη παραίτηση του ενός εκ των δύο μελών μας στο Δ.Σ κυρίου Κατσούνη αποφασίστηκε από κοινού η εκπροσώπηση της Δράσης Εργατών από τον κύριο Φιλιππίδη. Εξού και αλλεπάλληλες παραιτήσεις των μελών μας. Κάτι που δεν έκανε ως όφειλε το δεύτερο “μέλος” μας, ο λόγος για την κυρία Θεανώ Ιωαννίδου φυσικά, παρότι της έχει ζητηθεί εδώ και καιρό καθώς αισθανόμαστε πως δεν μας εκπροσωπεί πλέον αφού φανερά πια ανήκει στην Συνδικαλιστική Ανατροπή και δίνει πλειοψηφία σε αυτή, σε συνεννόηση με τον κύριο Πιτσικούλη ενάντια στις θέσεις της Δράσης Εργατών… κάτι που θεωρούμε πως είναι εξ ορισμού αντιδεοντολογικό.

Και έρχονται μετά όλοι αυτοί και μας μιλούν για διαφύλαξη της ειρήνης και μας ζητούν ενότητα τη στιγμή που οι ίδιοι την υπονομεύουν… τα συμπεράσματα δικά σας

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button