ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πετρούπολη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο – Βίντεο

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε για την απόδοση κτιρίου που βρίσκεται στο Βοτανικό Κήπο στην Πετρούπολη και το οποίο τελούσε υπό κατάληψη.

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την απόδοση κτιρίου που βρίσκεται στο Βοτανικό Κήπο στην Πετρούπολη και το οποίο τελούσε υπό κατάληψη

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 24/7, συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, καθώς και ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε..

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν διαπιστώθηκε η παραμονή ατόμων στο χώρο, το κτίριο αποδόθηκε στον Δήμο Πετρούπολης.

…………………………………..

Εχθές 24/7 ο Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης έκανε “Κάλεσμα Αλληλεγγύης και Αντίστασης ενάντια στο κράτος κα τον Δήμο που γκρεμίζουν το κτήριο τής κατάληψης τού ΕΚΧ Βοτανικού Κήπου”.

Το κάλεσμα (οι φωτογραφίες από την ίδια ανακοίνωση):

Πρίν στεγνώσει το μελάνι των εκλογικών αποτελεσμάτων το κράτος επιτίθεται με μανία στους δημόσιους χώρους. Μαζί με το πρόσχημα τών πυρκαγιών καί με την προσταγή τής εκκένωσης καταστέλλει κάθε τί αυτόνομο καί αυτοδιαχειριζόμενο αναδύεται στον δημόσιο χώρο.

Πετρούπολη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο - Βίντεο 3

Σήμερα από τό πρωί το κράτος η κυβέρνηση και ο Δήμος γκρεμίζουν τό κτίριο τής κατάληψης τού ΕΚΧ Βοτανικού Κήπου αφαιρώντας από την κοινωνία ακόμα μία ανάσα ελευθερίας. Θέλουν νά επιβάλλουν μια κατάσταση εξαίρεσης καί αποκλεισμού για όσους αντιστέκονται στο θύλακα τής κανονικότητας τούς.

Γνωρίζουμε από την ιστορία ότι σέ αυτές τίς συνθήκες οι επιλογές είναι δύο. Ή αντιστέκεσαι πεθαίνεις κάθε μέρα.

Καλούμε σέ συγκέντρωση σήμερα Δευτέρα 24 Ιούλη στη Στρογγυλή πλατεία Πετρούπολης στις 19:30

Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης τής κατάληψης τού Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button