ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσίαση διεθνούς δικτύου Υποστήριξης και Προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών, Let Her In

Το διεθνές δίκτυο Υποστήριξης και Προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών Let Her In, σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, επέλεξε τη χώρα μας για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του οράματος και των δράσεών του. 

Πρόκειται για μία σύμπραξη ενός δικτύου οργανισμών, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την MYARTIST, που δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχοντας τη δυνατότητα συνεργασιών, εκπαιδεύσεων και συμπράξεων με στόχο την άρση των ανισοτήτων για τις γυναίκες και την ενδυνάμωση των μειονοτήτων σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. 

Με περισσότερα από 30 μέλη από δεκαέξι χώρες τις ΕΕ, λειτουργεί ως μια θερμοκοιτίδα διακρατικών συνεργασιών, όπου οντότητες όπως ΜΚΟ, Μουσεία, ΚοινΣΕπ, συμβουλευτικές εταιρείες και ΜμΕ, επιδιώκουν την κοινωνική αλλαγή μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.

Για πρώτη φορά στο ελληνικό οικοσύστημα, το Let Her In προσκαλεί όσους/όσες θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό και να συμβάλουν στο έργο του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης και γνωριμίας με μέλη του δικτύου.

Παρουσίαση διεθνούς δικτύου Υποστήριξης και Προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών, Let Her In 1

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button