ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κυλούν πάλι τα νερά στις λιμνούλες του Αίθριου

Οι λίμνες της Πλατείας του Αίθριου γέμισαν και πάλι νερό και έτσι, μετά και την ανανέωση του πράσινου, ο χώρος ξαναπήρε την παλιά του μορφή. Ευχή βέβαια είναι να γίνει σεβαστή η κατάσταση από όλους και ο Δήμος να φροντίζει συνεχώς για την καθαριότητα και τη συντήρηση των λιμνών και των λουλουδιών.

Οι πισίνες είχαν αδειάσει εδώ και πολλά χρόνια -από το 2010 υπολογίζει μία συμπολίτισσα που συναντήσαμε εκεί. Παρόλα αυτά οι αντλίες λειτουργούσαν και μετά από δοκιμή στην οποία υποβλήθηκαν αποφασίστηκε να ξαναγεμίσουν οι λίμνες και να τεθεί σε λειτουργία η κίνηση του νερού.

Η κ. Σαββίνα, καθόταν εκεί δίπλα σήμερα το απόγευμα και μας είπε ότι μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά της και στάθηκε γιατί το τρεχούμενο νερό τη χαλαρώνει.

“Είμαι γέννημα θρέμμα της πλατείας αυτής. Χαίρομαι πολύ που ξαναέγινε φιλική για τον επισκέπτη. Είναι πολύ καλύτερη η εικόνα τώρα που ανανεώθηκε το πράσινο και ειδικά τα νερά μου αρέσουν πολύ. Μακάρι να είχαν βάψει και το δάπεδο, θα ήταν ακόμη πιο ωραίο το σύνολο”, συμπλήρωσε.

Κυλούν πάλι τα νερά στις λιμνούλες του Αίθριου 3
Η εικόνα των παιδιών που διαβάζουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη κάνει ακόμη πιο όμορφη την ανανεωμένη Πλατεία.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button