ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

5ο Νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου: Η… αυλή των θαυμάτων

Η κ. Αθηνά Τσαβδαρίδου γράφει με αγανάκτηση, όπως μας λέει, για την αυλή του Νηπιαγωγείου του παιδιού της:

5ο Νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου: Η... αυλή των θαυμάτων 3
Στο βάθος η χωμάτινη αυλή. Δεν λείπει μόνο το κατάλληλο δάπεδο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη φροντίδα και διάκοσμος χώρου για παιδιά.

Είμαι μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο 5ο Νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου. Υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με την αυλή του σχολείου… Βασικά δεν υπάρχει αυλή. Είναι μια “χωματερή”. Το παιδί μου, όπως και όλα τα παιδιά εκεί, έρχονται κάθε μέρα με λάσπες στα ρούχα και στα παπούτσια του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το σημαντικότερο είναι η ασφάλειά τους, που όπως φαίνεται δεν υπάρχει. Όποτε βγαίνουν υπάρχει ο κίνδυνος να χτυπήσει κάποιο. Έχει ήδη χτυπήσει ένα.
Όσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω κάτι, πάντα υπάρχει μια κλειστή πόρτα. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με το Δημαρχείο Χαϊδαρίου και με τους υπεύθυνους για τα έργα αυτά… Και κανένα αποτέλεσμα. Στην αρχή υπήρχαν τα κονδύλια, αλλά δεν βρήκαν πότε κάποιον να το αναλάβει. Τώρα με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχουν τα κονδύλια για το έργο αυτό. Μου φαίνεται πως απλά μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Τι περιμένουμε όλοι, να χτυπήσει κάποιο παιδί πιο σοβαρά από αυτό που έγινε ήδη!

Ας γίνει κάτι αποτελεσματικό πια. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Καλή Πρωτοχρονιά.

Με εκτίμηση, Αθηνά Τσαβδαρίδου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button