ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης των Εκπαιδευτηρίων “Νέα Παιδεία” στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Χημικών

Το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Χημικών με πρότυπες δουλειές, που προκάλεσαν τον ενθουσιασμό των συνέδρων.

Τα Εκπαιδευτήρια “Νέα Παιδεία” ήταν το μοναδικό σχολείο που συμμετείχε στο συνέδριο και παρουσίασαν ένα Ψηφιακό Μουσείο αφιερωμένο στους μεγάλους Χημικούς και τα χημικά στοιχεία, ένα Avatar και aI generated παραγωγή με τη βοήθεια της τεχνολογίας Green Screen.

Ψηφιακό Μουσείο

Το εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης των Εκπαιδευτηρίων παρουσίασε στο Πανελλήνιο συνέδριο της Ένωσης Χημικών ένα Ψηφιακό Μουσείο αφιερωμένο στους μεγάλους Χημικούς και τα χημικά στοιχεία. Το Μουσείο έχει φτιαχτεί σχεδόν εξ ολοκλήρου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και περιέχει πρωτότυπα κείμενα και εικόνες, εικονικούς ξεναγούς, chatbots και βίντεο φτιαγμένα με green screen. Τα Εκπαιδευτήρια “Νέα Παιδεία” ήταν το μοναδικό σχολείο που συμμετείχε στο συνέδριο και οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με αυτά που κάνουμε, δείχνουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια!! Πολλά Μπράβο σε αυτή την υπέροχη ομάδα των πραγματικά χαρισματικών παιδιών!

Δημιουργία Avatar από το εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ που παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Χημικών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button