ΤΑΞΙΔΙΑ

Αργία Πρωτομαγιάς με πούλμαν στη Στενή Ευβοίας

Η Πρωτομαγιά 2024 συμπίπτει φέτος με την Μεγάλη Τετάρτη και για αυτό, η υποχρεωτική αργία μετατέθηκε για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024.

Η καθιερωμένη εκδρομή του MG travel φέτος είναι με προορισμό τα γραφικά χωριά Στενή Ευβοίας, Καμπιά και όρος Δίρφη. Καθαρός αέρας, φύση, πράσινο, τρεχούμενα νερά, παραδοσιακά χωρία και πλακόστρωτες πλατείες συνθέτουν τις εικόνες που θα χαρούν οι φίλοι εκδρομείς που εμπιστεύονται την άνεση και την οργάνωση του γραφείου ταξιδιών.

Η Στενή Ευβοίας, ένα καταπράσινο χωριό, με ρυάκια και γραφικές βρυσούλες. Σημείο αναφοράς είναι η πλατεία με τα θεόρατα πλατάνια όπου βρίσκονται τα καφενεδάκια και τα ταβερνάκια του χωριού. Εάν θέλετε να περπατήσετε μέχρι την «βρύση του γιατρού», βρίσκεται μισό χιλιόμετρο περίπου από την πλατεία και είναι «πνιγμένη» από πλατάνια και τρεχούμενα νερά. 
Η Καμπιά είναι ένα σχετικά άγνωστο χωριό, αμφιθεατρικά χτισμένο, στην πλαγιά του Μέγα Λόγγου, στο τμήμα του Ξηροβουνίου, αποτελεί τον ορεινότερο οικισμό του δήμου Διρφύων και αυτό που στην ουσία χαρακτηρίζει το χωριό είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα υπέροχο τοπίο, ενώ διαθέτει γραφικά και όμορφα σπίτια με τις χαρακτηριστικές κόκκινες κεραμιδοσκεπές.

Για να κλείσετε θέση τηλ: 210 5324850, 210 5324384 και κινητό 6936989498 www.mgtravel.gr

ΣΤΕΝΗ – ΟΡΟΣ ΔΙΡΦΗ – ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ / ΑΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 
07/05/2024 

ΤΡΙΤΗ 07/05/2024

Αναχώρηση στις 09:00 για Χαλκίδα, σύντομη στάση για καφέ, συνεχίζουμε για το όρος Δίρφη και το γραφικό χωριό Καμπιά. Επίσκεψη στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, που είναι χτισμένο πάνω σε σπηλιά, σε ειδυλλιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Επόμενος σταθμός, το όμορφο χωριό Στενή, στις υπώρειες της Δίρφης, όπου θα έχουμε το γεύμα μας σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής.
Επιστροφή το βραδάκι στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση  στη Nέα Αρτάκη.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button