ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Συγχαρητήρια στο 8ο Δημοτικό για την ευρωπαϊκή διάκριση!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μία σπουδαία πανευρωπαϊκή διάκριση πέτυχε το 8ο δημοτικό σχολείο, αφού ξεπερνά τα Ελλαδικά όρια μετά από τη συμμετοχή του στην εκστρατεία “2023 STEM DiscoveryCampaign”, ενώ είναι ένα σχολείο που εντάσσεται και επισήμως στα Ευρωπαϊκά stem σχολεία.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση:

 “Oι μαθητές των Τάξεων Δ’, Ε΄ και ΣΤ’ συμμετείχαν σε διάφορες πρωτοποριακές δραστηριότητες φύτευσης, αειφορίας στον σχολικό κήπο, κομποστοποίησης, αναδημιουργίας κι σχεδιασμού του σχολικού κήπου με το σχεδιαστικό εργαλείο tinkercad, όπως και εκπαιδευτικής ρομποτικής με χρήση της κωδικοποίησης microbit και προσομοίωσης ενός συστήματος αισθητήρων ποτίσματος φυτών.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλες, ενώ η συντονίστρια εκπαιδευτικός του έργου, λαμβάνει στις 17 Ιουνίου 2023 βραβείο καινοτομίας εκπαιδευτικών 2023 για το εκπαιδευτικό σενάριο stem για μαθητές Δημοτικού Σχολείου με τίτλο “Πρασίνισε το σχολείο σου και δημιούργησε έναν κήπο στο αστικό περιβάλλον”, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Nature–Based Solutions in Education Competition for Teachers 2023.

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι: European School net, Make it Open, NBS EduWORLD, STEM Alliance, Scientix, Intel, TraneTechnologies and Qualcomm.”

Αισθάνομαι διπλά  περήφανος  για την μεγάλη επιτυχία του 8ου δημοτικού σχολείου τόσο ως Χαϊδαριώτης όσο και ως πρώην μαθητής του!

Tέλος, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικότερα στην συντονίστρια εκπαιδευτικό για την τεράστια επιτυχία τους! 

“Το Χαΐδάρι Ψηλά”  και εγώ ως επικεφαλής, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια δημοτική αρχή δίπλα στους νέους και στα όνειρα τους.

#Mε Το Χαϊδάρι Ψηλά!
#Δεν αλλάζουμε πόλη
#Mε Το Χαϊδάρι Ψηλά!#Αλλάζουμε την πόλη

Αποστόλης Θεοφίλης
δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “To Xαϊδάρι Ψηλά!”
Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button