ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πώς να μην υποκύψεις στον καλό μεζέ; Ειδικά αν υπάρχει και “βραδιά προβατίνας” με κέρασμα κρασί;

Αφορμή έψαχνες και να την: Καλά τα νέα για τους μυημένους στο πεντανόστιμο κρέας τής προβατίνας, καθώς έρχεται η Πέμπτη (και ισχύει κάθε Πέμπτη) που το “Παν σαι Τάκη”, την αφιερώνει σ΄ αυτό το ανώτερης νοστιμιάς κρέας.

Πώς να μην υποκύψεις στον καλό μεζέ; Ακαταμάχητα παϊδάκια στα κάρβουνα, ζουμερά μπιφτέκια, φιλέτο προβατίνας και πιάτα έκπληξη!

Και δεν τελειώσαμε εδώ, το καλό συνεχίζεται με κέρασμα εκλεκτό χύμα κρασί/τραπέζι ! Λευκό από την Ζίτσα – Ροζέ από τον Τύρναβο! (Το κέρασμα αφορά παραγγελίες με πιάτο προβατίνας).

Και για εσένα που αναρωτιέσαι, Ναι θα βρεις όλες τις κρεατονοστιμιές του μαγαζιού και τις Πέμπτες!

Βρίσκεται στην Πλατεία Δάσους Χαϊδαρίου, Παπανδρέου 51

Πώς να μην υποκύψεις στον καλό μεζέ; Ειδικά αν υπάρχει και "βραδιά προβατίνας" με κέρασμα κρασί; 16
Πώς να μην υποκύψεις στον καλό μεζέ; Ειδικά αν υπάρχει και "βραδιά προβατίνας" με κέρασμα κρασί; 18
Πώς να μην υποκύψεις στον καλό μεζέ; Ειδικά αν υπάρχει και "βραδιά προβατίνας" με κέρασμα κρασί; 20

Παρόμοια Άρθρα

Εγγραφή
Notify of
guest
0 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Δημοφιλέστερα
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Back to top button
0
Πάρτε μέρος στη συζήτηση!x