ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Όμιλος Σπανόπουλου: Στο Χαϊδάρι μεταφέρονται τα γραφεία της εταιρείας

Ο Όμιλος Σπανόπουλου απέκτησε μεγάλο ακίνητο στον Σκαραμαγκά και μεταφέρει εκεί τα γραφεία του.

Πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες επιχειρήσεις του χώρου της ναυτιλίας, που έχει πλήθος δραστηριοτήτων στο χαρτοφυλάκιο της, με κορυφαία το Ναυπηγείο Σαλαμίνας.

O Όμιλος Σπανόπουλου στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Όμιλος Σπανόπουλου απέκτησε σε δημοπρασία το παλιό ακίνητο της επιχείρησης Κρέστα (μεταφέρθηκε σε άλλο κτήριο στην ίδια περιοχή) και σκοπεύει να φέρει τα γραφεία της στο Χαϊδάρι.

Όμιλος Σπανόπουλου: Στο Χαϊδάρι μεταφέρονται τα γραφεία της εταιρείας 3

Ο Σκαραμαγκάς, λοιπόν, με την αναμενόμενη επαναλειτουργία του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά (αλλά και την απομάκρυνση του ενδεχομένου κατασκευής εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, που θα ήταν μια βαριά οχλούσα εγκατάσταση) ανακτά μέρος των δραστηριοτήτων που χάθηκαν την τελευταία 15ετία, μετά την απαξίωση και μετέπειτα το κλείσιμο του Ναυπηγείου.

Αλλά φιλοδοξεί να προχωρήσει και πιο δυναμικά, όπως δείχνει η έλευση του Ομίλου Σπανόπουλου, που πέρα από γραφεία θα κατασκευάσει και εκθεσιακό χώρο με ναυτιλιακά είδη.

Επίσης, είναι σε γνώση της εφημερίδας μας και κινήσεις εξαγορών ξενοδοχείων στην ίδια περιοχή από άλλους επιχειρηματίες.

Ο Όμιλος Σπανόπουλου δραστηριοποιείται στις ναυπηγήσεις με δύο μονάδες, μία στο Πέραμα και μία στη Σαλαμίνα. Τον Ιούλιο του 2019 ο Όμιλος Σπανόπουλου απέκτησε τη δεξαμενή νο 3 του ναυπηγείου Σκαραμαγκά με την προοπτική να ανακατασκευαστεί και να αποτελέσει τη μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή του Ομίλου (αναλυτικά εδώ: Εκποιήθηκε μεγάλη πλωτή δεξαμενή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά).

Όμιλος Σπανόπουλου: Στο Χαϊδάρι μεταφέρονται τα γραφεία της εταιρείας 5
Ιούλιος 2019, η δεξαμενή νο3 του Σκαραμαγκά μεταφέρεται στη Σαλαμίνα.

Πέρα από τις Ναυπηγικές εργασίες, ο Όμιλος Σπανόπουλου, μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 50 χρόνων, ασχολείται με παράκτια και λιμενικά έργα, ανέλκυση ναυαγίων, ρυμουλκήσεις λιμένος και ανοικτής θαλάσσης κτλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Διόρθωση σε άρθρο μας: Τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας έχουν αναλάβει έργο για τις φρεγάτες FDI

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button