ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Μπορούμε τη δημαρχία από την πρώτη Κυριακή!”

Τι προϋποθέσεις με τις οποίες, κατά τη γνώμη του, μπορεί να έχει νικηφόρα έκβαση για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδιοικητική μάχη στο Χαϊδάρι, εξέφρασε ο πρώην αντιδήμαρχος και μέλος της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Βουρλούμης, με επιστολή του στον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης, κ. Λουκά Καραστατήρη.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε αφού σας συγχαρώ για τον άψογο και δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας της ΔΗΜ.Τ.Ο. το τελευταίο τρίμηνο –φαίνεται και από το εκπληκτικό ποσοστό 38,28%- σας θυμίζω ότι οι φιλελεύθεροι Χαϊδαριώτες όπως αγαπούν την πατρίδα και τη Ν.Δ. αγαπούν και το Χαϊδάρι.

Παρακαλούμε θερμά όπως ενεργοποιήσετε τα άρθρα 3 και 6 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης ώστε η Δημοτική Συνέλευση (ΔΗΜ.Σ.) να αποφασίσει για τον υποψήφιο Δήμαρχό μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με έναν υποψήφιο και δύο – τρεις καλές κινήσεις κερδίζουμε από την πρώτη Κυριακή.

Η επιστολή κοινοποιείται στον πρόεδρο της Β5 ΝΟΔΕ, κ. Δημήτρη Μαυροειδάκο, και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ., κ. Παύλο Μαρινάκη.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Δεν αγαπάμε καμία νδ, πασοκ, κουμμούνια, και οποιοδήποτε άλλο κόμμα Αγαπάμε την Ελλάδα μας, και τον τόπο που ζούμε.. Στα τσακιδια όσοι αγαπάνε το κόμμα τους.. Θα πάρεις και εσύ ότι σου αξίζει κομματόσκυλα ένα ένα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button