ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Laurent Maur και Γιώργος Κοντραφούρης στο Jazzet 

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, το Jazzet θα υποδεχθεί τον Γάλλο Laurent Maur μία σπάνια καλλιτεχνική προσωπικότητα, αντάξιο συνεχιστή του αξέχαστου Toots Thielemans, που υιοθέτησε τη χρωματική φυσαρμόνικα, ένα μουσικό μέσο που ελάχιστα χρησιμοποιείται στην τζαζ.  

Η καριέρα του ξεκίνησε με άτυπο τρόπο, παίζοντας στο μετρό του Παρισιού και όταν ενδιαφέρθηκε για την τζαζ μουσική, σπούδασε στο CIM, κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό του Trossigen και ταξίδεψε τον πλανήτη, παίζοντας από τη Βενεζουέλα στην Κίνα και από την Κορέα στην Γερμανία.  

Η τέχνη της χρωματικής φυσαρμόνικας ενός οργάνου με φαινομενική οικειότητα διανθίζεται από τον Laurent Maur μέσα από τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης της αρμονίας, του αυτοσχεδιασμού και του ρυθμού της mainstream jazz.  

Στην μουσική συνάντηση του Laurent Maur με τον εξίσου ξεχωριστό καλλιτέχνη, και πολύπλευρο πιανίστα και hammond μουσικό, Γιώργο Κοντραφούρη και πλαισιωμένοι από αντάξιους μουσικούς όπως οι Ντίνος Μάνος στο ακουστικό μπάσο, Κώστας Στουραϊτης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Θάνος Χατζηαναγνώστου στα ντραμς, το φιλότεχνο κοινό του Jazzet θα ανακαλύψει ότι η σπανιότητα στην τέχνη είναι αναμφίβολα εγγύηση ποιότητας. 

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 5€ 

_________________________________________________________________________ 

JAZZET CAFE – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99-101, 210 5815626 

www.musicenterathens.com  /  [email protected] 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button