ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική” – Γιατί άραγε συμβαίνει μόνο νύχτες;

Στο ίδιο έργο θεατές ή -με μεγαλύτερη ακρίβεια- στην ίδια μολυσμένη ατμόσφαιρα πνιγμένοι. Να τι μας γράφει η συμπολίτισσα Σ.Φ., που κατοικεί στο κέντρο Χαϊδαρίου:

Τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα κάθε βράδυ κατά τις 21:00 έρχεται μια υπερβολικά έντονη δυσοσμία από πετρελαϊκά προϊόντα. Εντελώς ξαφνικά και μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας υπάρχει αυτό το πρόβλημα, σαν να αφήνουν εσκεμμένα τα αέρια των διυλιστηρίων ελεύθερα στην ατμόσφαιρα. Σήμερα, Τρίτη 15/09/2020 η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, πέρα από κάθε άλλη φορά. Παρακαλώ επιληφθείτε του θέματος άμεσα, γιατί κάθε βράδυ αναπνέουμε δηλητήριο. Επίσης θα ενημερώσουμε και περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Η παρατήρηση της αναγνώστριας δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι μια χρόνια κατάσταση στην περιοχή μας. Νομίζουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής, που έδειξε αξιοσημείωτα αντανακλαστικά στην περίπτωση της πρόσφατης πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Μεταφόρτωση, πρέπει να επιληφθεί και να δώσει σύντομα απαντήσεις για τα επεισόδια ρύπανσης στους πολίτες του Χαϊδαρίου, της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής.

Θα επανέλθουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Πώς φτάνουν οι ύποπτες οσμές στο Χαϊδάρι; Αποκαλυπτική Έκθεση του Ινστιτούτου Μελετών Περιβάλλοντος

Στη Βουλή η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Χαϊδάρι – Video

Το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας από το Θριάσιο, ξανά στο προσκήνιο

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ζητά μόνιμο σταθμό μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button