ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ημερίδα της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής κατάρτισης του ΨΝΑ με πολύ κόσμο

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Σ.Α.Ε.Κ.) ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΔΑΦΝΙ» ΣΤΙΣ 24-5-2024 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕRASMUS + ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ .

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους: Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής του Υπουργείου Υγείας με εκπροσώπους την κα Χατζηδήμου Σοφία, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής, την κα Μπαρώ Χρυσάνθη, Προϊσταμένη τμήματος Α’ νοσηλευτών -Νοσηλευτριών, και την κα Ζαφειροπούλου Δήμητρα, Υπάλληλο της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης και υπεύθυνη για τα προγράμματα  ΕRASMUS+ των Σ.Α.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας. Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ψ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ  Κωνσταντίνος Δούρος. Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας ΨΝΑ, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΨΝΑ, Εκπρόσωπος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, Διευθυντές και προϊστάμενοι κι εργαζόμενοι του Ψ.Ν.Α.

Συμμετείχαν όλοι οι Διευθυντές και πλήθος καταρτιζόμενων  των Σ.Α.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας της Αθήνας καθώς και η Σ.Α.Ε.Κ.  του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά  «Άγιος Παντελεήμων» και η Διευθύντρια Σ.Α.Ε.Κ.  Γ.Ν Καλαμάτας.

Η Διευθύντρια Βασιλική Κοντογιάννη και το προσωπικό της Σ.Α.Ε.Κ. Ψ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ ευχαριστούν θερμά  όλους τους συμμετέχοντες στην τόσο πετυχημένη εκδήλωση.

Ημερίδα της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής κατάρτισης του ΨΝΑ με πολύ κόσμο 3
Ημερίδα της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής κατάρτισης του ΨΝΑ με πολύ κόσμο 5
Ημερίδα της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής κατάρτισης του ΨΝΑ με πολύ κόσμο 7
Ημερίδα της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής κατάρτισης του ΨΝΑ με πολύ κόσμο 9

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button