ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απετράπη η εγκατάσταση νέας κεραίας μετά από κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής και κατοίκων 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από την άμεση κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής και κατοίκων, απετράπη η εγκατάσταση νέας κεραίας στην πάροδο Φιλίππου Β’ 4, απέναντι από το νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.

Δεκάδες κάτοικοι μαζί με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σταθά, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκο Σταθόπουλο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, ανάγκασαν το συνεργείο να τα μαζέψει και να φύγει, στέλνοντας μήνυμα πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίξει με την υγεία των ίδιων και των παιδιών τους.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Θωμάς Δημουλάς, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΨΝΑ Δαφνί και η Λίτσα Κυριαζελου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Στο τέλος της κινητοποίησης ο Μιχάλης Σελέκος επανέλαβε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το λαό της περιοχής ενάντια στην εγκατάσταση κεραιών που έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία των κατοίκων, ενώ υπενθύμισε πως υπάρχει και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκαθάρισε πως η ίδια κινητοποίηση θα γίνει όποτε και αν επιχειρήσουν εκ νέου να την εγκαταστήσουν, καλώντας τους κατοίκους να είναι σε επαγρύπνηση.

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΗ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΛΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button