ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έχεις κόμπλεξ, είσαι χοντρή και σου χρειάζεται ένα sex toy

Τα απάνθρωπα σχόλια που αναφέρονται στον τίτλο εισέπραξε από θερμοκέφαλους στο fb μια συμπολίτισσα που “τόλμησε” ευθαρσώς και επωνύμως να καταγράψει με τo πληκτρολόγιο και τον φακό της μια εσφαλμένη, κατά την άποψή της, συμπεριφορά του έδειξε ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος για το παρκάρισμα στον δημόσιο χώρο.

Περιμέναμε μερικές μέρες, ελπίζοντας ότι η δημοτική αρχή και ο ίδιος ο δήμαρχος θα ta καταδικάσουν, τη στιγμή μάλιστα που η κριτική της δημότισσας δεν είχε ούτε ψήγμα προσωπικού χαρακτηρισμού. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν εννοούμε ότι ήταν κατευθυνόμενα ούτε ότι ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος τα υιοθετεί. Ωστόσο η καταδίκη δείχνει πολιτική στάση για τον λόγο στη δημόσια σφαίρα.

Επίσης δεν αντέδρασε κανένας γυναικείος φορέας της πόλης, καμία/κανένας δημοτικός σύμβουλος, κανένας πολιτιστικός σύλλογος, καμία δημοτική παράταξη. Και μην πει κάποια τοπική πολιτική δύναμη ότι δεν το διάβασε, γιατί η συγκεκριμένη ανάρτηση στο fb είχε σχεδόν 11.500 views και αμέτρητα σχόλια. Εύκολα θα μπορούσαν, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, να καταδικαστούν ακόμη και μέσα στον ίδιο τον διάλογο τέτοιες απαράδεκτες – απολίτικες χυδαιότητες. Το “Χαϊδάρι Σήμερα” το έχει κάνει πολλές φορές, υπερασπιζόμενο την προσωπική αξιοπρέπεια αναγνωστών του, από ανάλογους χαρακτηρισμούς. Το έχει κάνει και το γνωρίζει ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, όταν κάποιοι εκμεταλλεύονται τον διαδικτυακό χώρο για να εμέσσουν ύβρεις εναντίον του.

Αυτό που επιθυμούμε πάνω από όλα είναι να εξασφαλιστεί η ελευθερία έκφρασης του δημότη, προς όποια κατεύθυνση και αν στοχεύει η κριτική του. Και ο αντίλογος να γίνεται σε πλαίσιο πολιτικό. Όχι προσωπικό, σεξιστικό κοκ.

Στην εφημερίδα μας φτάνουν πολλές επιστολές καθημερινά για πλήθος προβλημάτων της πόλης. Δικαιούται να μιλάει ο λαός ή όχι, λοιπόν; Ή μήπως πρέπει να λέει μόνο αρεστά για να μην γίνει στόχος κανιβαλισμού; Ο δήμαρχος έχει κάθε λόγο να δώσει το καλό παράδειγμα.

 

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. ΛΕΟΝΤΑΣ
    Οταν ρωτηθηκε σε ποια πολη καποιος θα ζουσε με ασφαλεια και καλα απαντησε “Εκει οπου οι κατοικοι της δεν θα εχουν αποκτησει ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα,και οπου το αδικο ειναι ασθενικο.”Λέων ήταν βασιλιάς της αρχαίας Σπάρτης, που καταγόταν από το γένος των Αγιαδών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button