ΕΚΛΟΓΕΣ

Σπύρος Μαυροπούλης: Συλλογικότητα και αλληλεγγύη, η σπονδυλική στήλη της τοπικής κοινωνίας μας

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
“Ώρα Χαϊδάρι – Άρης Πανόπουλος”

Ο δημότης είναι η αφετηρία κάθε δράσης στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στον δημότη θα λογοδοτήσουν οι εκλεγμένοι από αυτόν. Οι υποψήφιοι οφείλουν να μπαίνουν στον πολιτικό στίβο με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, με τη συνείδηση ότι η πολιτική τους παρέμβαση έχει αντίκτυπο στον πολίτη.

Με αυτές τις δύο παραδοχές, οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν συνοχή. Θα μπορούν να εργάζονται για να αναβαθμίσουν τη ζωή τους και να κατακτούν την πρόοδο με μικρά μικρά βήματα κάθε φορά, που θα καταλήγουν σταδιακά σε μεγάλες αλλαγές και κατακτήσεις. Πάντα με πνεύμα κοινότητας.

Η συλλογικότητα ξεκινάει από τον καθένα απλό πολίτη που νοιάζεται για τον διπλανό του, που συμμετέχει ενεργά στα τοπικά δρώμενα και φτάνει στους φορείς της τοπικής εξουσίας, τους αιρετούς άρχοντες, οι οποίοι χέρι χέρι με τον κάθε πολίτη, θα εργάζονται με αυτόν και γι’ αυτόν. Όλοι μας οφείλουμε να παλεύουμε για τοπικές κοινωνίες συμπαγείς και σταθερές, με συνοχή, με αλληλεγγύη. Γιατί, όπως λέγεται, “όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί”.

Η παράταξη “Ώρα Χαϊδάρι” έρχεται να φέρει το πνεύμα συλλογικότητας και ανθρωπιάς που χρειάζεται η πόλη για να κάνει τα δικά της βήματα σε ένα καλύτερο μέλλον, με στενή συνεργασία δημότη και δημοτικής αρχής.

………………………

Ο Σπύρος Μαυροπούλης είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στους κλάδους των εισαγωγών, του εμπορίου, αλλά και της εστίασης. Γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης και πατέρας δύο παιδιών, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε ως διοικητικό στέλεχος και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button