ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κατά Ντηνιακόν αξιοπιστία

Δεν αξίζει να ξοδεύουμε χρόνο για τις πολιτικές τακτικές του κ. Ντηνιακού, αλλά είναι δήμαρχος της πόλης. Αναγκαστικά θα σταθούμε λίγο λίγο παραπάνω.

– Κρίνει ότι πρέπει να απαντήσει σε άρθρο υποψήφιου δημάρχου. Πολύ καλά κάνει. Αλλά από εδώ και πέρα αρχίζουν οι παραδοξότητες, οι οποίες όχι μόνο δεν τον τιμούν ως πολιτική οντότητα, αλλά βλάπτουν και τον δημόσιο διάλογο.

– Αντί να απαντάει στον αντίπαλό του, απαντάει στο “Χαϊδάρι Σήμερα”, προσπαθώντας να πλήξει την αξιοπιστία της εφημερίδας μας.

– Στέλνει στο Χαϊδάρι Σήμερα την απάντησή του, με τον τίτλο “Η ανοχή στην αναξιοπιστία έχει και τα όριά της”, η οποία βέβαια δημοσιεύεται, συνοδευόμενη από το λινκ του άρθρου στο οποίο (θεωρητικά) απαντά, μαζί με τη δική μας τοποθέτηση.

– Πιο πριν όμως έχει ανεβάσει την “απάντησή του” στη δική του σελίδα στο fb, χωρίς ωστόσο αναφορά στο άρθρο του ανθυποψηφίου του και βέβαια με την ασφάλεια ότι δεν θα έχει την δική μας ανταπάντηση. Εμφανέστατα, σε αυτή την περίπτωση η αναξιοπιστία δεν έχει όρια.

– Παρόλα αυτά, μέσα σε όλον αυτό τον επικοινωνιακό τραγέλαφο, έχει και λόγια για τη δική μας αξιοπιστία!

– Δεν σκέφτεται τα πολιτικά συμπεράσματα στα οποία οδηγεί την κοινή γνώμη της πόλης αυτή η ασυνήθιστη στάση, η οποία “επιστρατεύεται” σε έκτακτες συνθήκες;

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button