ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Παπακώστας: Για ένα Αιγάλεω προοδευτικό, αναβαθμισμένο και ισχυρό

Χάρης Παπακώστας

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Αιγάλεω με τον συνδυασμό «Ανάπλαση Αιγάλεω», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μπίρμπα.

Με τον Δημήτρη Μπίρμπα δεν συμφωνούμε σε όλα. Όμως αυτά που μας ενώνουν -ιδιαίτερα στην παρούσα πολιτική συγκυρία- είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Και κυρίως μας ενώνουν οι κοινές μας αγωνίες και η αγάπη μας για την πόλη μας, το Αιγάλεω.

Μια αγάπη την οποία ο Δημήτρης Μπίρμπας έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως στο παρελθόν, υπηρετώντας από θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αιγάλεω για δεκαετίες και τώρα δίνεται και σε εμένα η ευκαιρία να αποδείξω με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό της «Ανάπλασης Αιγάλεω».

Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους να στηρίξετε/ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου τον συνδυασμό της «Ανάπλασης Αιγάλεω» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μπίρμπα.

Να αγωνιστούμε όλες και όλοι μαζί ενάντια στην απαξίωση και την υποβάθμιση της πόλης μας και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για ένα Αιγάλεω σύγχρονο, προοδευτικό, αναβαθμισμένο και ισχυρό.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button