ΕΚΛΟΓΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κύμα το “Ώρα Χαϊδάρι”… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Με ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην καθημερινότητα, με τον πρώτο Δημότη κοντά σε όλους τους πολίτες του Χαϊδαρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος  Άρης Πανόπουλος, υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, αλλά και συνεργάτες του, βρέθηκαν στις πλατείες της πόλης από άκρη σε άκρη συνομιλώντας με κόσμο, ακούγοντας τους προβληματισμούς των δημοτών αλλά και επικοινωνώντας τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι».

Δυναμικό το παρών του Χρήστου Νικολάου, του Δημήτρη Τσατσαμπά αλλά και του Τάσου Λυμπέρη στην λαϊκή αγορά της Γρηγορούσας το Σάββατο το πρωί.

Κύμα το "Ώρα Χαϊδάρι"… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη 1

Όλοι τους έχουν διατελέσει επικεφαλής παρατάξεων, με τους δύο πρώτους να είναι σήμερα υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» και τον τρίτο να στηρίζει σθεναρά το πρόγραμμα του Άρη Πανόπουλου, έδωσαν μαζί τον δικό τους παλμό σε κάθε τους πέρασμα.

Κύμα το "Ώρα Χαϊδάρι"… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη 3

Η Κυριακή το πρωί, λίγο μετά το πέρας της λειτουργίας της εκκλησίας, έφερε τον Άρη Πανόπουλο στα καφενεία της πόλης, ζωντανεύοντας την κάθε στάση του  με κουβέντες και προβληματισμούς.

Μαζί του και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του οι οποίοι κατέγραφαν κάθε στοιχείο που μπορούσε να φανεί προσθετικό στις επόμενες δράσεις  τους.

Κύμα το "Ώρα Χαϊδάρι"… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη 5
Κύμα το "Ώρα Χαϊδάρι"… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη 7
Κύμα το "Ώρα Χαϊδάρι"… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη 9
Κύμα το "Ώρα Χαϊδάρι"… με Πανόπουλο, Τσατσαμπά, Νικολάου, Λυμπέρη 11

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button