ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Παίξε πετάνκ στο Μπαρουτάδικο

Οι Σύλλογοι “Φίλοι του Πυριτιδοποιείου” και “Αθλητικός Σύλλογος Πετάνκ Αιγάλεω” έχουν εντάξει στις δράσεις τους ξενάγηση και αθλητική επίδειξη του αθλήματος της “εδαφοσφαίρισης – πετάνκ” στον χώρο του Μπαρουτάδικου, που απευθύνεται σε κάθε ηλικία.

Το Πετάνκ είναι ταυτόχρονα ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι, μια δραστηριότητα ήπιας άσκησης και ένα άθλημα που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή κοινωνικής τάξης.

Εδώ γνωριμία με το άθλημα από αγώνα στο Άλσος της Ακαδημίας Πλάτωνος:

☎️.Πληροφορίες για ραντεβού της #ξενάγησης κλείνετε μετά από συνεννόηση στο: [email protected] ή στο τηλ 6944874242

☎️.Πληροφορίες για γνωριμία με το άθλημα #Petanque σε φυσικό περιβάλλον και με το επίσημο αθλητικό υλικό, στο email: [email protected] ή στο τηλέφωνο 6944874242.

Στο πλαίσιο αυτών καθώς και άλλων δράσεων οι σύλλογοι δηλώνουν αρωγοί αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του Μπαρουτάδικου, που εκτός των άλλων αποτελεί σημαντικό πνεύμονα Πρασίνου για την περιοχή: “Για μας το πάρκο αποτελεί το κληροδότημα που παραλάβαμε και πρέπει να παραδώσουμε ζωντανό και καλοσυντηρημένο στα παιδιά μας. Είναι μια «καρδιά» που πάλλεται συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον αυτής της πόλης. Ας αγαπήσουμε το άλσος με την καρδιά μας.”

Παίξε πετάνκ στο Μπαρουτάδικο 5
Παίξε πετάνκ στο Μπαρουτάδικο 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button