ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων ενάντια στην καύση LNG στο Χαϊδάρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μετά τις υπογραφές στο Υπουργείο Οικονομικών, τους πανηγυρισμούς κυβέρνησης και εφοπλιστή για την μεγάλη επένδυση που πραγματοποιείται, αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις του ίδιου του επενδυτή πως «έναν σωλήνα θα βάλουμε, ας μην ανησυχείτε», ένας δρόμος απομένει και είναι ανοιχτός για να τον βαδίσουμε, ΑΥΤΟΣ  της δυναμικής, ανυποχώρητης, μαζικής διεκδίκησης, για να μην υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί αυτοί εις βάρος των παιδιών μας.

Το γεγονός είναι ΟΤΙ, για να μην μπερδευόμαστε με τα πολλά που ακούγονται από τα παπαγαλάκια της καλής και σωτήρια επένδυσης, ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για την δημιουργία βιομηχανικής δραστηριότητας υψηλής όχλησης στον προβλήτα 4 του Σκαραμαγκά!!

Τι σημαίνει αυτό για τις ζωές μας; Ότι σε μία επιβαρυμένη βιομηχανική ζώνη, που υπάρχει κίνδυνος ενός μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος με τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές αλλά και στο περιβάλλον, προστίθεται μία ακόμα βαρέος τύπου «ωρολογιακή επενδυτική βόμβα». Να ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι είναι σοβαρό το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις διαρροές μεθανίου, και την χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμου, γιατί και το φυσικό αέριο αποτελεί μορφή υδρογονάνθρακα.

Τα ψέματα περί φιλικού στο περιβάλλον καύσιμο, μας εξοργίζουν ακόμα περισσότερο, γιατί από την χρήση του προκύπτουν διαρροές μεθανίου, το οποίο είναι ισχυρό αέριο του θερμοκηπίου.

Εφοπλιστής και τα παπαγαλάκια του, υπουργοί, κυβέρνηση και παρατρεχάμενοι, που τις περιοχές μας τις βλέπουν μόνο φιλέτα επενδυτικά για τους μεγαλοεπιχειρηματίες,   ας φτιάξουν τα εργοστάσια τους και «να βάλουν τον σωλήνα» κοντά στα σπίτια τους, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα  και  δεν ανησυχούν.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 19:00 μ.μ.

  • Για την ζωή και την ασφάλεια την δική μας και των παιδιών μας.
  • Για να μην ακούσουμε μελλοντικά «έφταιγε η κακιά η ώρα», τώρα να μην επιτρέψουμε να έρθει ΠΟΤΕ αυτή η ώρα !

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button