ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έτσι ανατράπηκε η μπετονιέρα στη Λ. Αθηνών – Πολύωρη επιχείρηση απομάκρυνσης – Βίντεο και φωτογραφίες

Το σοβαρό τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στη συμβολή Λ. Αθηνών και Φαβιέρου από θαύμα δεν στοίχισε τη ζωή κανενός, ωστόσο προκάλεσε πολύωρη αναστάτωση στη Λεωφόρο, προκειμένου να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα.

Τη στιγμή της ανατροπής της μπετονιέρας πριν τις 8.00 το πρωί της Τρίτης αποτυπώνει βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. Το όχημα κατέβαινε τη Λεωφόρο και έστριψε αριστερά προς Φαβιέρου. Ωστόσο ανατράπηκε πάνω στο πεζοδρόμιο της νησίδας με τα παγκάκια, καταστρέφοντας τον φωτεινό σηματοδότη που υπάρχει εκεί.

@darkmc_official

Τι να μας κάνει η γέφυρα αμα οδηγάει έτσι ο κόσμος μου λέτε? #haidari #concretemixerfalls #παλατακι #fail #γεφυραπαλατακι #concrete #drive

♬ X-Files – The Original Movies Orchestra

Το θαύμα ήταν ότι δεν έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, αλλά και ότι στο σημείο αυτό δεν περίμενε κανένας πεζός για το φανάρι, καθώς είναι βέβαιο ότι το κατάφορτο όχημα που ζύγιζε πολλούς τόνους θα προκαλούσε καταστροφή.

Περί τις 8.30 ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσης της μπετονιέρας. Επιστρατεύτηκαν δύο μεγάλοι γερανοί και για το λόγο αυτό η Αστυνομία έκλεισε δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου, αλλά τμήμα τής οδού Φαβιέρου. Τεχνικοί της ιδιοκτησίας της μπετονιέρας έκοψαν τη βαρέλα από το το φέρον όχημα, για να μπορέσουν να το σηκώσουν οι γερανοί.

Στο μεταξύ η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαϊδαρίου με διπλή προσπάθεια καθάρισε το οδόστρωμα από τα λάδια που είχαν χυθεί. Ευτυχώς δεν χύθηκε το μπετό που κουβαλούσε το όχημα.

Αφού τελείωσαν οι γερανοί μετά από 4 ώρες, συνεργείο ανέλαβε να επισκευάσει τον φωτεινό σηματοδότη.

Έτσι ανατράπηκε η μπετονιέρα στη Λ. Αθηνών - Πολύωρη επιχείρηση απομάκρυνσης - Βίντεο και φωτογραφίες 3
Έτσι ανατράπηκε η μπετονιέρα στη Λ. Αθηνών - Πολύωρη επιχείρηση απομάκρυνσης - Βίντεο και φωτογραφίες 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button