ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Περιστέρι: Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή της 15χρονης

Συλλήψεις για την υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστάρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι πιο σύνθετο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστέρι.

Πιο αναλυτικά, χθες, Μ. Πέμπτη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την Μ. Τρίτη.

Η ανήλικη δήλωσε αδιαθεσία στους αστυνομικούς και διεκομίσθηδιακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των τριών ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες είναι ο 22χρονος Αλβανός Ρομά από τον Ασπρόπυργο με τον οποίο είχε συνάψει σχέσεις και οι Ελληνίδες Ρομά (17χρονη κόρη και η 42χρονη μητέρα της) που την βοήθησαν να φύγει από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει από εικόνες κλειστού κυκλώματος το ραντεβού της 15χρονης με την 17χρονη φίλη της στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην Ανθούπολη και κατάλαβαν σύντομα ότι η συγκεκριμένη φίλη είχε εμπλοκή με την υπόθεση και την βοηθούσε.

Όταν εντόπισαν και τον 22χρονο τον έβαλαν να κλείσει ραντεβού μαζί της και όταν βρέθηκαν, παρενέβησαν οι αστυνομικοί και μπήκε τέλος σε αυτή την περιπέτεια. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι πιο σύνθετο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η ανήλικη είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των καθηγητών της στο σχολείο και έλεγε διαρκώς ψέματα σε εκείνους ότι την κακοποιούσαν οι γονείς της και ειδικά ο πατέρας της.

Ενημερώθηκε τότε η Εισαγγελία Ανηλίκων και οι κοινωνικές υπηρεσίες που πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι της δεν διαπίστωσαν τίποτε τέτοιο, παρά μόνο ότι υπήρχαν εύλογες αντιδράσεις των γονέων της για τις συναναστροφές της.

Το κορίτσι από την πλευρά του ήθελε να βγαίνει ελεύθερα με τον συγκεκριμένο νεαρό και σε συνεννόηση με την φίλη της και εκείνον αποφάσισε να το σκάσει από το σπίτι της, με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχήσουν και να δηλώσουν την εξαφάνισή της.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button