ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου: Σε ζωντανή μετάδοση η συζήτηση για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η σημερινή πρώτη απ’ ευθείας μετάδοση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου από το “Χαϊδάρι Σήμερα” συμπίπτει με την συζήτηση για το μέλλον της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που εδώ και 1,5 χρόνο στεγάζεται στο πρώην Αίθριο, στην Πλατεία Δημοκρατίας. Το θέμα ενδιαφέρει τα 6.500 μέλη της Βιβλιοθήκης, τη νεολαία που τη χρησιμοποιεί σαν αναγνωστήριο και χώρο μελέτης, τα παιδιά που παρακολουθούν τις παιδικές της εκδηλώσεις.

Συντονιστείτε απόψε στις 8 μμ. στο “Χαϊδάρι Σήμερα TV” στο Youtube ή στο “Χαϊδάρι Σήμερα” στο facebook, για να παρακολουθήσετε σε απ΄ευθείας μετάδοση τη συνεδρίαση. Αφορά αίτημα των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τη ματαίωση του διαγωνισμού εκμίσθωσης (Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου) τμήματος του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για να γίνει καφετέρια.

Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τη σημερινή συνεδρίαση, συγκεντρώσαμε όλα τα άρθρα μας των τελευταίων ημερών, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν πιο αποτελεσματικά τη συζήτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Για βιβλία μιλάμε, διάβολε…! Πού αλλού στον πλανήτη τα σκεπάζουν με νάιλον για τη βροχή, μέσα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη; (Μενέλαος Χρόνης – Χαϊδάρι Σήμερα) // Η αντιπολίτευση επιδιώκει ακύρωση του διαγωνισμού για καφετέρια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη // Δήμος Χαϊδαρίου: Νοικιάζουμε κυλικείο, όχι καφετέρια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Γιώργος Αργυρόπουλος, αντιδήμαρχος Οικονομικών) // Ανάπτυξη για τη Βιβλιοθήκη μας, όχι στραγγαλισμός – Από καφετέριες φτάνει πια! (Θοδωρής Σπηλιόπουλος, Πολίτες σε Δράση) // “Επιχειρείται λαθροχειρία”: Μίλαγαν για”κυλικείο”, δημοπρατούν καφετέρια! (Κώστας Ασπρογέρακας) // “Κάτω τα χέρια από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη” (Λαϊκή Συσπείρωση)

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button