ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κακή απάντηση ή κακή διαχείριση των 52 προσλήψεων στον Σκαραμαγκά;

Παρακολουθώ από την τηλεόραση, τον Τύπο και το διαδίκτυο το θέμα που προέκυψε και στο Δήμο μας, σχετικά με τις προσλήψεις, που έγιναν για την κάλυψη των αναγκών της φιλοξενίας των προσφύγων στο Σκαραμαγκά.
 
Κακή απάντηση ή κακή διαχείριση των 52 προσλήψεων στον Σκαραμαγκά; 2
γράφει ο Δημήτρης Τσατσαμπάς
Ότι δηλαδή από τους 52 εργαζόμενους, που προσλήφθηκαν για αυτό το σκοπό μέσω ΟΑΕΔ και διατέθηκαν στον Δήμο Χαϊδαρίου ελάχιστοι εργάζονται στον καταβολισμό των προσφύγων.
Δεν υιοθετώ τα σχόλια των καναλιών, γιατί πολλές φορές παρουσιάζουν τα γεγονότα όχι όπως είναι αλλά όπως τους εξυπηρετεί. Δεν υιοθετώ επίσης και τα όσα λένε οι ερωτώμενοι σε συνεντεύξεις, καθώς είναι πιθανό να μην γνωρίζουν πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα ή να θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις Ακόμη σχετικά με το θέμα δεν υιοθετώ τις ανακοινώσεις με κομματική αντιπαράθεση.
Περίμενα όμως από τη Δημοτική Αρχή για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, που προέκυψε, να δώσει μια απάντηση πολύ συγκεκριμένη και με πλήρη στοιχεία όχι για τα κανάλια, αλλά για τους Χαϊδαριώτες. Δηλαδή να παρουσιάσει το πρόγραμμα εργασίας των προσληφθέντων για να γίνει ξεκάθαρο, που και πώς ακριβώς απασχολούνται.
Αντί αυτού η απάντηση της Διοίκησης του Δήμου ήταν αυτοέπαινος για τη δράση της, με επιθετικές αναφορές περί λασπολογίας, σκοπιμοτήτων και προβοκάτσιας κατά όσων τολμούν να την αμφισβητήσουν. Πολλά λόγια χωρίς όμως καμία εξήγηση για το θέμα της ακριβούς απασχόλησης των 52 το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Σκαραμαγκά.
Πιστεύω ότι, όταν γίνονται συγκεκριμένες καταγγελίες, αυτές πρέπει να απαντώνται με συγκεκριμένα στοιχεία, διαφορετικά τα άλλα λόγια μοιάζουν μόνο δικαιολογίες με τα ερωτηματικά να παραμένουν αναπάντητα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Πήραν «ALPHA» στη συκοφαντία και την προβοκάτσια!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button