ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα ευχαριστεί το Χαϊδάρι για τη στήριξή του


Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Χριστοδουλείου Ορφανοτροφείου Θήλεων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές φίλους και συμπαραστάτες της γιγαντιαίας προσπάθειας που γίνεται στο χώρο της παιδικής προστασίας για 80 και πλέον έτη. Προσφέροντας στα παιδιά: στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ένδυση, υπόδηση, εκπαίδευση, ψυχολογική υποστήριξη και όλα, όσα ένας υπεύθυνος γονιός προσφέρει στα παιδιά του.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί:

Τους ιατρούς:

Οφθαλμίατρους: κα Ελένη Ασπρογέρακα.

Οδοντίατρους: κα Ελένη Μήτσου & κα Κοσμετάτου

Καρδιολόγους: κα Μαρίνα Ντουμποβίνα

Παθολόγους: κα Βασιλική Πρέντζα & κα Βαρβάρα Ντούσκα.

Ορθοδοντικό: κο Μιλτιάδη Παληό.

Γναθοχειρουργό: κο Λάμπρο Γκουτζιάνη.

Ορθοπεδικό: κο Διονύσιο Κλαυδιανό.

Παιδίατρο: κα Ασπασία Θερμού-Σελέκου

Γυναικολόγοι: κο Χρήστο Βαλακώστα, κα Ματούλα Διαμαντοπούλου.

Χειρούργο: κο Ένρι Ταουφίκ

ΩΡΛ: κο Ηλία Νικολόπουλο & Μιχαήλ Δεληνικόλα

Διαιτολόγος: κα Χριστίνα Μπαλαμώτη

Κέντρο Ψυχοθεραπείας: GESTALT FOUNDATION

Κέντρο ειδικών θεραπειών «ΨΥΧΟΓΡΑΦΕΙΝ»

Δερματολόγο: κα Καρακώστα και κα Νικολοπούλου.

Τα φροντιστήρια: «ΠΑΠΑΔΕΑ», «ΔΟΜΗ», «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ», «ΕΠΙΛΟΓΗ» & «Α. ΜΙΚΕΛΗ-Ε. ΡΑΓΚΟΥΣΗ», «Winners Education»

Το χοροδιδάσκαλο Γεώργιο Λαζάρου.

Τα γραφεία τελετών:
Της κας Άννας Π. Κακλαμάνη και του κου Γεωργίου Τσεσμελή, κ. Ν. Αυγουλή & συνεργατών, κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ,κ. ΜΑΜΑ, κας «Σολωμου Στεφανίας Κληρονομου Φλωρα – Χρυσαλλις», Δήμου.

Τις εφημερίδες: «ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ» και «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ».

Τα καταστήματα: βιβλιοπωλείο «Εξώφυλλο», το catering «ΑΥΡΑ» ,το ζαχαροπλαστείο LUX, το ζαχαροπλαστείο ΙΛΙΟΝ, Παράσχος, το κρεοπωλείο Γ. ΤΑΦΑΣ, το CAP CAP στο Αιγάλεω, το αρτοποιείο «ΑΓΑΘΗΣ» ,το “TWIN donuts and coffee”, «την εταιρεία «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ», το super market Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, & ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕ, την εταιρεία «ΒΙΟΦΑΡΜΑ», τον κ. Μαράκο Κωνσταντίνο, το κομμωτήριο του κου Γιάννη Μόρτου, το τουριστικό γραφείο της κας Βίκυς Κακάλη, το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, το κατάστημα γαλακτοκομικών ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ, το Διαγνωστικό Κέντρο Life Check Χαϊδαρίου, το κατάστημα bath & more της κας Δημητράκα, το καφέ CENTRO της κας Φίλη, Την εταιρεία ΜΑΝΕΤΑΣ και την εταιρεία ΤΣΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, την πιτσαρία Κάλλιαρη, και την πιτσαρία FOREST τη «ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», την εταιρεία με τα σιντριβάνια «Μπαλάσκας & Σωτηρόπουλος Ο.Ε», το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Χαϊδαρίου, το κέντρο πρόληψης «ΑΡΗΞΙΣ» το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, οι όποιοι με την ευαισθησία που τους διακρίνει αποδεικνύουν περίτρανα ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει και ελπίδα για την συνέχιση έργων φιλανθρωπίας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χαϊδαρίου, το ΕΡΕΙΣΜΑ και το ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, την οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Τράπεζα Τροφίμων, την φιλ. οργάνωση «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ» το ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ την οικογένεια Τσούκα «POROS VIEW», το Ξενοδοχείο ATHENS GATE, το ξενοδοχείο NOVOTEL, το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος – ΙΠΕ & τον κο Ποταμίτη, το κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, τη σχολή χορού Magic Step, την ομάδα volley «ΘΡΙΑΜΒΟΣ», την ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΣΤΕΡΑΣ» το ραδιοταξί «ΠΑΡΘΕΝΩΝ».

Τα σχολεία μας 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Χαϊδαρίου, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ/4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ & 4ο ΛΥΚΕΙΟ Χαϊδαρίου, τα οποία στηρίζουν τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τα σχολεία της περιοχής μας που ενισχύουν με κάθε τρόπο.

Τους ναούς Χαϊδαρίου: Άγιο Νεκτάριο/ Αγία Παρασκευή και Παναγίτσα που συνδράμουν στην προσπάθεια μας.

Ας γίνετε εσείς παράδειγμα που θα μεταλαμπαδεύσει αυτή τη φιλοσοφία ζωής με πυρήνα το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Χριστοφοράκης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button