ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Αιγάλεω υποβίβασε τον Ολυμπιακό Β΄

Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στην ισοπαλία με το Αιγάλεω εκτός έδρας και έμεινε πίσω στην τελευταία θέση των playouts του Β’ ομίλου, με συνέπεια να μην προλαβαίνει να σωθεί και να υποβιβαστεί από τη Super League 2. 

Σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της τοπικής ομάδας, ΑΟ Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β’ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Έτσι ο Ολυμπιακός Β’ έπεσε και μαθηματικά στη Γ’ Εθνική καθώς δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στο Αιγάλεω και η διαφορά από την Παναχαϊκή έμεινε στο -7, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι το γκολ χάρη στον Σταμένκοβιτς που στο 25ο λεπτό μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Νταβιώτης.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε από τον Κωστούλα αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσια και το κατάφερε στις καθυστερήσεις με τον Βλαχομήτρο μετά από ασίστ του Λάιντνερ, όμως δεν ήταν αρκετό για να έρθει και η ανατροπή.

Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι (69′ Τάμπας), Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (64′ Κολλάς), Δημητριάδης (46′ Γαρουφαλιάς), Σταμένκοβιτς (46′ Βάρκας), Νταβιώτης, Μπουλάρι (64′ Ραμίρεζ).

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Λαϊτνερ, Ρέτσος, Σγουρός (46′ Βλαχομήτρος), Παπακανέλλος, Μαρίνος (64′ Ι. Ιμπαγάσα), Κατσουλίδης, Σαπουντζής (86′ Μαυρουδής), Χ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας, Μουζακίτης.

…………………………………………

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός Β’΄, μετά την εκτός έδρας ήττα του από τον Γιούχτα με 2-1.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button