ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένα boost στην ψυχολογία το δίνουν όλα αυτά…

Ξεχειλίζει από κόσμο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία του Δημαρχείου, κάθε μέρα, πρωί και βράδυ. Όλα βέβαια γίνονται για τα παιδιά, αλλά και οι μεγαλύτεροι έχουν βάλει στην βόλτα τους -καθώς το επιτρέπει και ο γλυκός καιρός- ένα πέρασμα από το σκηνικό που μοιάζει με παραμύθι. Ομοίως, το τρενάκι τριγυρνάει στο Χαϊδάρι πάντα γεμάτο, ενώ η ουρά είναι μόνιμη στο καρουζέλ.

Η κ. Τάνια Χανδρουλίδου βλέπει το γιορτινό ντεκόρ σαν θετική ώθηση στην ψυχολογία: “Το Χαϊδάρι αυτές τις μέρες μου θυμίζει τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες που αγαπώ να βλέπω (και που οι δικοί μου με κοροϊδεύουν γι’ αυτό…). Ένα boost στην ψυχολογία το δίνουν όλα αυτά τα χρώματα, τα φώτα και η χριστουγεννιάτικη μουσική, να τα λέμε κι αυτά…”

Η πόλη έχει χρώμα κυρίως στον άξονα Δημαρχείο – Στρατάρχη Καραϊσκάκη, όπως και στην Αγωνιστών Στρατοπέδου κτλ., χωρίς να γίνεται ο φωτισμός κραυγαλέος με βαριές γιρλάντες και επιλογές που παραπέμπουν στο κιτς. Το στόλισμα των κορμών με φωτάκια που ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια ταιριάζει πολύ καλά στο Χαϊδάρι.

Ας το χαρούμε, λοιπόν, και ας πούμε και του “χρόνου με υγεία”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button