ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Μια δική μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία” – Η όμορφη γιορτή του ΚΕΑ ΑμεΑ

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή τού Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης ΑμεΑ, παρουσία γονέων-κηδεμόνων, συγγενών και φίλων των ωφελουμένων του.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο κος Ανδρέας Λεωτσάκος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γιώργου Πατούλη, ο κος Ευάγγελος Ντηνιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο κος Γιώργος Μπουφέας Διευθυντής Οικονομικού του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΑΝΔΑ), Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο κος Κωνσταντίνος Χόρτης Μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωπος της Ε.Σ.Α.μεΑ. (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) και ο κος Κατριβάνος Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Στην φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή οι παραδοσιακοί χοροί είχαν προέλευση από τη Μικρά Ασία, λόγω των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ακολούθησαν απαγγελίες των χριστουγεννιάτικων εθίμων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εν συνέχεια η χορωδία τραγούδησε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια και τέλος δόθηκε η θεατρική παράσταση “Μια δική μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία” (διασκευή της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας του Καρόλου Ντίκενς).

Οι επισκέπτες πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Bazaar χειροποίητων κατασκευών των εργαστηρίων και όλοι αντάλλαξαν ευχές.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button