ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μυρμηγκάκια και τζιτζίκια χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την απλή αναλογική”

Πάμε σαν άλλοτε;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα, ήρθε για να μείνει…
Δίκαιη κοινωνία ευημερία για όλους

ΤΩΡΑ στις 25/6 μόνο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Του Θοδωρή Σπηλιόπουλου

Κροκοδείλια δάκρυα από κόμματα της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, από ισαποστάκηδες φανερούς και κρυφούς, από πρώην επιφανείς που δεν άντεξαν στις μυλόπετρες της πολιτικής και ιστορικής εξέλιξης, που από μέσα τους πέρασε, όχι αλώβητη, η πρώτη φορά Αριστερά αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, από παλιούς και νέους “καταπέλτες” του “όλοι το ίδιο είναι”, υποστηριχτές στην πράξη του αντιΣυριζα μετώπου και ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ.

Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ζητάει την στήριξη όλων όσων ανησυχούν για την Δημοκρατία και τα συλλογικά δικαιώματα και ούτε μια ψήφος να μην πάει χαμένη σε αυτούς που υπονόμευσαν την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και την Προοπτική μιας κυβέρνησης ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για να υπάρξει ανατροπή και προοπτική μιας καλύτερης μέρας από την άποψη των κοινοβουλευτικών συσχετισμών…

ξαφνικά αχός βαρύς ακούγεται (που λέει και το δημοτικό τραγούδι)

Τι έγινε ρε παιδιά;

Η ΝΔ επιχειρεί να εκβιάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία
και
ούτε μια δήλωση απ’ όλους εσάς τους “τιμητές”τ ου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για όσα κάνει και εξαγγέλλει και εκβιάζει ο Μητσοτάκης και το “Μητσοτακέικο “αλλά παπά(ρου)νες για τον ΣΥΡΙΖΑ αβέρτα, δεν σας προλαβαίνουμε.

Από κοντά και κάποια εξαπτέρυγα, που αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας την πολιτική μας τοποθέτηση για Ανατροπή κομμένη και ραμμένη στο πιεστήριο του Προκρούστη.

Ευτυχώς για αυτούς και για εμάς (!) που υπάρχουν οι αδίστακτοι: Πνευματικός, Μπακογιάννη, Βούλτεψη, Πορτοσάλτε, Ψαριανός και η “φωνή της αλήθειας της ΝΔ”.

Μυρμηγκάκια κοιτάξτε μην πνιγείτε στην παραλία της “βίλας του Τσίπρα” (γνωστό fake news για το οποίο ορισμένοι έχουν ήδη τιμωρηθεί) και δεν το πάρετε χαμπάρι

Και δεν προλάβετε να μας σώσετε, να μας εξορθολογίσετε, να μας αριστερομετρήσετε…

Και προσοχή στις μεταλλάξεις και μην βγάλετε φτερά νομίζοντας ότι γίνατε παγώνια… γιατί τα τζιτζίκια μια φορά “λαλούν”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button