ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Τζάμπολ Αγάπης” από τη Δάφνη Δαφνίου

“Τζάμπολ Αγάπης, μια μπάλα του μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά”

Πραγματοποιήθηκε στις 9/6 με πρωτοβουλία του Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου και του υπεύθυνου ακαδημιών coach Γιώργου Κετσελίδη η εκδήλωση “Τζάμπολ Αγάπης“.

Υπήρξε συμμετοχή 100 περίπου αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών, ενώ γεμάτες από πλήθος κόσμου ήταν οι εξέδρες των ανοιχτών γηπέδων του 1ου Αθλητικού Κέντρου Χαϊδαρίου. Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου και αποτελούν μια γέφυρα μέσω του Αθλητισμού και συγκεκριμένα του μπάσκετ, για να έρθουμε όλοι πιο κοντά σε αυτά τα παιδιά και στις οικογένειες τους και να αφουγκραστούμε την δύσκολη καθημερινότητα τους.
Ο σύλλογος ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή και την παρουσία τους στην εκδήλωση.

“Το «Τζάμπολ της Αγάπης™» («Jump – Ball of Love») ξεκίνησε το 2016 ως προσαρμοσμένος αγώνας καλαθοσφαίρισης, για την ενίσχυση της συμμετοχής στο μπάσκετ των παιδιών που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τσουμπρής, μαζί με τον γιο του που βρίσκεται στο Φάσμα του Αυτισμού, δημιούργησαν στη συνέχεια, το προπονητικό πρόγραμμα της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» του «Τζάμπολ της Αγάπης™».

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, τη Συν-Εκπαίδευση τους με άλλα παιδιά και την αποδοχή τους με την κατάργηση κάθε διαφορετικότητας, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

«Όλα τα παιδιά γίνονται μία ομάδα, με μία μπάλα να τα ενώνει».

Το «Τζάμπολ Αγάπης™» πλέον αποτελεί Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, πιστοποιημένη από την Ελληνική Δημοκρατία.Τα προγράμματα της Συνεκπαίδευσης πραγματοποιούνται σε συνεργασία με:
Αθλητικούς Συλλόγους Καλαθοσφαίρισης
Εκπαιδευτικών Οργανισμών
Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων
Κοινωνικών Ιδρυμάτων
Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών
Δήμων & Κοινοτήτων
Κέντρων Εκπαίδευσης & Φροντίδας ΑΜΕΑ”

"Τζάμπολ Αγάπης" από τη Δάφνη Δαφνίου 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button