ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανοιχτή επιστολή της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Ευαγγελίας Παλληκάρη

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ
υποψήφια δημοτική σύμβουλος “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”

Αγαπητοί συμπολίτες, 
Φίλες και φίλοι, 

Με την ανοιχτή αυτή επιστολή θέλω να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αποστόλη Θεοφίλη, ενός ανθρώπου που εκτιμώ και εμπιστεύομαι απεριόριστα, με τον οποίο μας ενώνει μια μεγάλη φιλία, κοινές αξίες και ένα κοινό όραμα: να κάνουμε το Χαϊδάρι όπως το θέλουμε και όπως μας αξίζει.

Μιλώντας καθημερινά με τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες γίνομαι αποδέκτης των θεμάτων που τους απασχολούν, μοιράζομαι τους προβληματισμούς τους και συνειδητοποιώ την ανάγκη για άμεση και αποτελεσματική ικανοποίηση των ζητημάτων όπως η καθαριότητα και η ανακύκλωση, η βελτίωση των υποδομών (οδικό δίκτυο και ηλεκτροφωτισμός,χώροι πράσινου και αθλητικές εγκαταστάσεις,έργα όμβριων κλπ), το κυκλοφοριακό και η ασφάλεια, η διαχείριση των αδέσποτων,η κοινωνική πολιτική, η πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας. 

Όλοι ξέρουμε ότι δεν γίνονται θαύματα.  Η πόλη μας δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη.  Έχει έρθει, όμως η ώρα, χωρίς άλλες αναβολές,να αφήσουμε στο παρελθόν όσα μας κρατάνε πίσω και με σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και διαφάνεια να πάμε το Χαϊδάρι μας ψηλά, κάθε μέρα και λίγο πιο πάνω, για να γίνει η πόλη που θέλουμε όλοι. 

Πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει την υποχρέωση να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους πολίτες και την ευθύνη να βελτιώνει την καθημερινότητά τους.  Επιλεγόμαστε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να βρίσκουμε εφικτές λύσεις στα προβλήματα.

Με απόλυτο, λοιπόν, σεβασμό στις δικές σας επιλογές,  σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.

Αυτή τη φορά ας ψηφίσουμε με γνώμονα μόνο το συμφέρον της πόλης μας, κανενός άλλου. 
Αυτή τη φορά ας ψηφίσουμε για να έχουμε μια Δημοτική Αρχή δυνατή, έντιμη, σοβαρή και υπεύθυνη,  η οποία θα δουλέψει με όρεξη και διάθεση για να αλλάξει την όψη της πόλης που αγαπάμε και να την κάνει μια πόλη πραγματικά πρότυπο! 

Με εκτίμηση,
Ευαγγελία Παλληκάρη 

Ανοιχτή επιστολή της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Ευαγγελίας Παλληκάρη 1

Η Ευαγγελία Παλληκάρη είναι πολιτική επιστήμων και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές Ναυτιλιακών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές, ενώ ζει και ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα στον τόπο μας. Προέρχεται από οικογένεια παλαιών Χαϊδαριωτών από το 1970 με έντονη, διαχρονική πολιτική δράση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button