ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι Πολίτες είναι έτοιμοι για Δράση, διότι το Χαϊδάρι είναι για ΟΛΟΥΣ – Το ψηφοδέλτιο της παράταξης

Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου
υποψήφιος δήμαρχος ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας οριστικοποιήθηκε, κατατέθηκε και συμμετέχει στον αγώνα με την ελπίδα της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ στην πόλη μας.

Μόνο που θα πρέπει να επισημάνουμε κάτι: Οι «Πολίτες Σε Δράση Χαϊδαρίου» δεν είναι μόνο οι 47 υποψήφιοι που εμφανίζονται στο ψηφοδέλτιο και οι οποίοι προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς χώρους αλλά έχουν κοινό σκοπό. Είναι ΟΛΟΙ οι πολίτες του Χαϊδαρίου που ΘΕΛΟΥΝ να δράσουν, που έχουν ανησυχίες για όλα τα κοινωνικά ζητήματα, που κουράστηκαν να ακούνε λόγια και υποσχέσεις αλλά να μη βλέπουν έργα, που δεν αντέχουν την τοξικότητα του δήθεν «πολιτικού λόγου». Είναι επίσης εκείνοι που θέλουν ένα Χαϊδάρι για ΟΛΟΥΣ, με συμμετοχική διαδικασία. Θέλουν μια Δημοτική Αρχή που θα πηγαίνει ΠΡΟΣ τον πολίτη και δε θα περιμένει από τον πολίτη να την πλησιάσει.

Το ψηφοδέλτιό μας δεν είναι «σύνθεση ανάγκης» ούτε και ετερόκλητο με μοναδική στόχευση «να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε». Δημιουργήθηκε κατόπιν συνεννόησης, συνεργασίας και με αφετηρία την ανιδιοτέλεια και τη δίψα για δουλειά. Με προσωπικές επαφές και συζητήσεις. Θέλαμε κι άλλους κοντά μας αλλά σεβαστήκαμε το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα και κυρίως την ειλικρίνειά τους ότι από τη στιγμή που θα ασχοληθούν, θέλουν να το κάνουν σωστά.

Από την αρχή είχαμε βάλει όριο τα 45 άτομα (ανεξάρτητα αν τα ξεπεράσαμε κατά 2) για να έχουμε μια συμπαγή ομάδα που θα μπορεί να συγκεντρώνεται και να συνεννοείται εύκολα. Ήδη έχουμε σχηματίσει τους τομείς ευθύνης του καθενός ώστε να λειτουργούμε από τώρα όπως θέλουμε να λειτουργήσουμε μετά. Αποφύγαμε τις «φιέστες» και τις «λαμπερές συγκεντρώσεις», δε σιωπήσαμε όμως σε φλέγοντα ζητήματα της πόλης μας καθώς μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι η βιτρίνα.

Η θέση των Πολιτών Σε Δράση είναι στους δρόμους του Χαϊδαρίου. Στα σχολεία, στα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα, δίπλα στον κάθε πολίτη, στον εργαζόμενο, στον καθημερινό άνθρωπο που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να ζει σε ένα πολιτισμένο και καθαρό περιβάλλον. Είναι δίπλα στα άτομα με αναπηρία της πόλης μας που έχουν ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ κι αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είναι δίπλα στις νέες και στους νέους, που πρέπει να βρουν στην πόλη μας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους στο μέλλον. Είναι δίπλα στους ανθρώπους εκείνους, τους συνταξιούχους, που δικαιούνται να απολαύσουν τους καρπούς ετών δουλειάς, χωρίς να σκέπτονται πως θα κινηθούν μέσα στην πόλη.

Είναι δίπλα στους πιστούς μας φίλους, τα ζώα, που επίσης έχουν δικαιώματα (όχι ψήφου βέβαια και προφανώς γι’ αυτό υπάρχει προκλητική αδιαφορία ως τώρα). Είναι δίπλα στους επαγγελματίες που ΠΡΕΠΕΙ να στηριχτούν όπως και όλες οι τοπικές επιχειρήσεις. Είναι δίπλα στον εργαζόμενο που δικαιούται να έχει ιδανικό περιβάλλον, τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και να συμμετέχει με χαρά στα κοινά της πόλης. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΪΔΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Υ.Γ. Οι Πολίτες Σε Δράση δεν μετρούν άντρες και γυναίκες αλλά ενεργούς πολίτες. Δε διαχωρίζουν άντρες και γυναίκες υποψήφιους, η ισότητα είναι δεδομένη και δεν φαίνεται από την αριθμητική, ούτε από το φύλο. Φαίνεται από τη διάθεση για δουλειά και χαιρόμαστε που υπάρχει και στους 47 υποψηφίους μας. Αν θέλετε αριθμητική για τα μάτια του κόσμου να σας πούμε ότι οι άντρες νίκησαν κατά ένα (24-23).

#HaidariGiaOlous
Βασίλης Τσίτσος
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Μπορεί να είναι γραφικό χάρτης και κείμενο

Όλες οι αντιδράσεις:

129129

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button