ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Στη Δυτική Αθήνα δεν έγινε ούτε ένα έργο από τη ΝΔ, επί 4 χρόνια”

Στη Δυτική Αθήνα δεν έγινε ούτε ένα έργο από τη ΝΔ, επί 4 χρόνια“, υποστήριξε ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολιάζοντας σήμερα την επικαιρότητα στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» της τηλεόρασης της ΕΡΤ1 και στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη και ερωτώμενος εάν, ως πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2019, ενοχλήθηκε ίσως γιατί ο κόσμος, αντί για ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος, προτίμησε έναν προβεβλημένο ηθοποιό με μηδενική έως ελάχιστη πολιτική πείρα και παρουσία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι: «κατά τη δική μου άποψη, τα λαμπερά πρόσωπα ήταν επιλογές των πολιτικών ηγεσιών όλων των κομμάτων. Προσωπικά είχα επιφυλάξεις σε ότι αφορά στον βαθμό πολιτικοποίησης των ανθρώπων αυτών αλλά και τη σχέση τους με την κοινωνία, δεν αφορά μόνο τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτή η ιστορία καλά κρατεί πολλά χρόνια. Έχοντας την προσωπική ευθύνη για όσα λέω, εγώ δεν ταύτισα ποτέ μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη όπως η ΝΔ, με τέτοιου είδους αρνητικές συμπεριφορές, δεν προσυπογράφω τις δηλώσεις άλλων. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταμαρτύρησε στη ΝΔ την καθυστέρηση και όχι τον ταυτισμό».

Αναφορικά με τις δηλώσεις Τσακαλώτου – Δραγασάκη και την κυβέρνηση «Ηττημένων» που ήρθε στο προσκήνιο, ο πρώην υπουργός δήλωσε: «όπως έλεγε ο αείμνηστος Μιτεράν, ανάμεσα στην προεκλογική και τη μετεκλογική περίοδο, μεσολαβούν οι εκλογές. Τα κόμματα θα σταθμίσουν την κατάσταση, με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών. Εμείς στοχεύουμε να είμαστε το πρώτο κόμμα και πιστεύω πλέον βαθύτατα ότι θα είμαστε. Για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, θα σας εξηγήσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν ένα κόμμα που ανέλαβε πρωτεύοντα ρόλο πολύ γρήγορα, δεν στέγασε πολιτικά όλον αυτόν τον κόσμο που έφυγε συνειδητά από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων, οι οποίοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη αλλά δεν τον στηρίζουν στο καφενείο κι αυτό δεν είναι εύκολο να καταμετρηθεί. Η κοινωνία θα συγκρίνει τη διαφορά και θα αποφασίσει ποιος θα είναι πρώτο κόμμα. Ας συγκρίνουν οι νέοι οι οποίοι πάνε στις τράπεζες για το πρόγραμμα της στέγασης και τους ζητούν να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους, γιατί η Ελλάδα διέθεσε μόνο 1,5 εκ. ευρώ για την κοινωνική κατοικία την ίδια ώρα που η Πορτογαλία για παράδειγμα διέθεσε 2 δις ευρώ! Ας συγκρίνουν οι συνταξιούχοι οι οποίοι έπαιρναν την 13η σύνταξη και η ΝΔ την κατήργησε ενώ οι υπουργοί της κυβέρνησης τους διαβεβαίωναν προεκλογικά ότι θα πάρουν τα αναδρομικά και να μην προχωρήσουν σε αγωγές. Ποτέ δεν έφαγε ο συνταξιούχος ψωμί από τη ΝΔ, τους κοροϊδεύετε. Ας αποφασίσει ο κόσμος ο οποίος υποφέρει από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, ο κόσμος πεινάει, ειδικά στη Δυτική Αθήνα.

Στη Δυτική Αθήνα δεν έγινε ούτε ένα έργο από τη ΝΔ

Ειδικά για τις περιοχές της Δυτικής Αθήνας, ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε επανειλημμένως από τον βουλευτή της ΝΔ, κ. Λοβέρδο, να αναφέρει έστω και ένα έργο από όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης, ως βουλευτής της περιοχής και δήλωσε κατηγορηματικά ότι «στη Δυτική Αθήνα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δεν έγινε ούτε ένα έργο» 

Δείτε το σχετικό video:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button