ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι αστυνομικοί: Περιπολικά φαντάσματα τα βράδια και πρωτοφανής εξαπάτηση!!!

“Η εξαπάτηση σε όλο της το μεγαλείο”. Με αυτόν τίτλο ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής μια πρωτοφανούς έντασης επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπου μιλάει -χωρίς περιστροφές- για ανύπαρκτες βραδινές περιπολίες στην περιοχή και πρωτοφανείς καταστάσεις στην υπηρεσία. “Κάποιοι συνειδητά εξαπατούν την κοινωνία, χλευάζουν τους αστυνομικούς και αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο και τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις…”, σημειώνεται στην επιστολή!

Αυτή τη φορά δεν τα λέει το “Χαϊδάρι Σήμερα”, που κάποιοι το κατηγορούν για υπερβολές και ψέματα, όταν μιλάει για τη δραματική έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή μας, με κυβερνητική ευθύνη. Μόνο την τελευταία εβδομάδα κάναμε δύο άρθρα για το μέγα αυτό κοινωνικό πρόβλημα, καθώς διαρρήξεις – κλοπές στην πόλη καλπάζουν, ενώ η ισχνή αστυνομική δύναμη που έχει απομείνει βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας. Η κυβέρνηση όμως αρκείται σε επικοινωνιακά παιχνίδια με το “νόμος και τάξη”, ενόσω η Δυτική Αττική – Αθήνα είναι πραγματικό “ξέφραγο αμπέλι”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Καθημερινό μπαράζ διαρρήξεων στο Δάσος – Ποιες ώρες “χτυπούν” και πού      //      “Μην “πυροβολείτε” τον αστυνομικό της γειτονιάς: Είδος υπό εξαφάνιση!” 

Διαβάστε πιο κάτω με πιο τρόπο στήνονται περιπολίες με περιπολικά “φαντάσματα”. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ίδιο συμβαίνει και στο Χαϊδάρι.

Κύριε Υπουργέ, 

Τα τεράστια προβλήματα με την αυξημένη εγκληματικότητα στην Δυτική Αττική είναι σε όλους γνωστά. Όπως και η ελλιπής αστυνόμευση η οποία είναι απότοκος της τεράστιας έλλειψης προσωπικού στις υπηρεσίες της περιοχής είναι επίσης γνωστή σε όλους, πλην όμως ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα γίνουμε μάρτυρες τέτοιων εξωφρενικών καταστάσεων και εξηγούμαστε:

Περιπολικά φαντάσματα (ανύπαρκτα), φαίνεται να περιπολούν κατά τις βραδινές ώρες -22:00-06:00- σε περιοχές της Δυτικής Αττικής με το πλήρωμα τους να αποτελείται από τον βραδινό αξιωματικό υπηρεσίας του οικείου Α.Τ. και τον σκοπό καταστήματος, όπως αυτό αναγράφεται σε καταστάσεις υπηρεσίας κάποιων υπηρεσιών. Επίσης, δίνεται προφορική εντολή στον βραδινό αξιωματικό υπηρεσίας όπως αυτός με την σειρά του δώσει ανάληψη υπηρεσίας εποχούμενης περιπολίας (ανύπαρκτη) στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να μην αποτυπώνεται η πρωτοφανής αυτή απάτη σε καταστάσεις της υπηρεσίας. Δηλαδή εάν αυτό το ειδικό όχημα όπως αναφέρεται, κληθεί να εκτελέσει περιπολία τότε θα πρέπει ένα από τα δυο να συμβεί:

Α. Κλειδωμένα αστυνομικά τμήματα και περιπολία ή

Β. Ανοιχτά αστυνομικά τμήματα και ανύπαρκτη περιπολία.

Ανήκουστα πράγματα δηλαδή.  

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ σε όλο της το μεγαλείο.

Τι επιτυγχάνει όμως έτσι ο εμπνευστής αυτής της πρωτοφανούς εξαπάτησης:

Δείχνει πρώτον ότι η περιοχή της Δυτικής Αττικής κατά τις βραδινές ώρες έχει εποχούμενες περιπολίες άρα και αστυνομεύεται (ποιος άραγε θα εξακριβώσει το αντίθετο;) και δεύτερον επιδεικνύει μια ορθολογική κατανομή του αστυνομικού προσωπικού η οποία όμως είναι ανύπαρκτη.

Κάποιοι συνειδητά εξαπατούν την κοινωνία, χλευάζουν τους αστυνομικούς και αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο και τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω είναι αμείλικτα.

Πρώτον γνωρίζει η φυσική ηγεσία για τα περιπολικά φαντάσματα στην Δυτική Αττική; Αν ναι υπάρχει μείζον ζήτημα. Αν όχι επίσης υπάρχει ζήτημα.

Και δεύτερον τι προτίθεται να πράξει για αυτή την πρωτοφανή απάτη;

Όλα τα ανωτέρω δυστυχώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι στην Δυτική Αττική κάποιοι προτιμούν να ηχούν τα όπλα, παρά η νομιμότητα, και αυτοί δεν είμαστε ούτε εμείς, ούτε οι αστυνομικοί της περιοχής που μάχονται καθημερινά, ούτε βεβαίως και οι πολίτες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button