ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

“Πού είναι το κακό να περπατάμε μέσα στο Άλσος;”

Η συμπολίτισσα Α.Δ. εκφράζει τον προβληματισμό της σχετικά με το άρθρο Αδιαφορίας, γαϊδουριάς και ανευθυνότητας… συνέχεια, που αφορά τον περίπατο στο Άλσος Δαφνίου, υπό τις συνθήκες που επικρατούν. 

Σχετικά με το δημοσίευμά του συμπολίτη στην εφημερίδα σας, για το Άλσος Δαφνίου. Ρωτάω με ειλικρινή απορία. Δεν έχει δοθεί, εξ όσων γνωρίζω, εντολή απαγόρευσης κυκλοφορίας. Οπότε, εφόσον δεν παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού (βλ πλαζ Βουλιαγμένης), πού είναι το κακό συμπολίτες μας να βγαίνουν να περπατούν μέσα στο Άλσος; Την προ προηγούμενη Κυριακή που πήγα υπήρχε κόσμος, αλλά κάναμε ο καθένας την άθληση ή το περπάτημά του, έτσι κι αλλιώς μακριά ο ένας από τον άλλον. Κι αν κάποτε ήταν κι ευκαιρία να γνωριστούμε, τώρα… μακρυά κι αγαπημένοι. Και σας το λέω εγώ που είμαι εσώκλειστη από την προηγούμενη Τρίτη (μόνο στο σούπερ μάρκετ και στο φαρμακείο πήγα μια φορά), αλλά το να μπορώ να περπατήσω για λίγο και ειδικά μέσα σ’ ένα άλσος δε θα το θεωρούσα ότι είναι παραβίαση των νόμων της δεδομένης κατάστασης. Αν μπορεί κάποιος ειδικός να μας διαφωτίσει, θα το εκτιμούσα.

ΥΓ. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά όλοι μας. Αν δεν διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας, σε λίγο θα φαγωνόμαστε μεταξύ μας. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button