ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

Αδιαφορίας, γαϊδουριάς και ανευθυνότητας… συνέχεια

γράφει ο Κυριάκος Χατζηπαναγιώτου

Πριν λίγες μέρες είχα αναρτήσει ένα κείμενο – καταγγελία για την εγκληματική αδιαφορία και ανευθυνότητα που επιδεικνύουν αρκετοί συμπολίτες μας, άσχετοι, επικίνδυνοι και πρωταθλητές της βλακείας! Ομιλώ για την αθρόα προσέλευση δεκάδων ατόμων στο Άλσος Δαφνίου παρά τις απαγορεύσεις και τις συμβουλές των αρμοδίων, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μετά την καταγγελία μου κι αμέσως την επόμενη μέρα η υπεύθυνη αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Μόρφη Σάββα με συνεργείο του Δήμου (και μπράβο της) “σφράγισε” υποτυπωδώς τις εισόδους του Άλσους, στο τέρμα της οδού Βουλγαροκτόνου στο Δαφνί, με κόκκινη κορδέλα σήμανσης, καλώντας ταυτόχρονα όσους υπήρχαν μέσα εκείνη την ώρα να απομακρυνθούν από το χώρο.

Σήμερα Τρίτη 17/3 πέρασα από τη συγκεκριμένη περιοχή και -ω του θαύματος- οι κορδέλες είχαν εξαφανιστεί, η πλαϊνή σιδερόπορτα ήταν διάπλατα ανοιγμένη και οικογένειες με παιδιά τους έμπαιναν στο χώρο, αδιαφορώντας για τις εντολές που έχουν δοθεί, παίζοντας κορώνα γράμμα τα τη ζωή τους και τη ζωή των συμπολιτών τους. Τελικά είχε δίκιο ο Αινστάιν όταν έλεγε ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι… άπειρη.

Καλώ για μια ακόμη φορά τις υπηρεσίες του Δήμου να λάβουν μέτρα, ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο της εγκληματικής αδιαφορίας αρκετών συμπολιτών, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί.

Εύχομαι σε κανέναν από σας που σουλατσάρετε μέσα στο Άλσος να μην χτυπήσει την πόρτα ο ιός και μακάρι να είστε πάντα υγιείς. Αλλά ακούστε και αυτά που λένε οι υπεύθυνοι λοιμωξιολόγοι. Κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί από εμάς. Έλεος πια. Δείξετε ατομική ευθύνη. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε κάτι!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button