ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προς τα παιδιά μας, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Λίγο πριν να δώσετε πανελλαδικές εξετάσεις θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτή τη μάχη που ξεκινάτε…

Εμείς, οι γονείς σας, παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες δουλειάς και ζωής, να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε θυσία που απαιτείται, για να μπορέσετε να δώσετε όσο το δυνατόν πιο ανεμπόδιστα αυτόν τον δικό σας αγώνα, για τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύεστε και σας αξίζει!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η δύσκολη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων δε θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, ούτε η πιο σημαντική που θα δώσετε.

Άλλωστε εσείς οι μαθητές και οι μαθήτριες μας αποδείξατε με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σας ότι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, παράλληλα με το διάβασμα και το ατελείωτο κυνήγι της ύλης, να αγωνίζεστε για το δίκιο όλων των παιδιών, να διεκδικείτε το σχολείο που έχετε ανάγκη, να μάχεστε για την ειρήνη κάθε λαού.

Σας καλούμε με την ίδια αποφασιστικότητα και αισιοδοξία να προσέλθετε και στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να τολμάς και να παλεύεις για κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος!

Οι γονείς σας, θα είμαστε πάντα εκεί δίπλα σας, στήριγμά σας και τις μέρες των εξετάσεων αλλά και μετά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σας ευχόμαστε, ολόψυχα, να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα!

Καλή επιτυχία παιδιά !!!

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button