ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ώρα για έργα στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης»

Χρόνια περιμένουμε την βελτίωση του μοναδικού εν λειτουργία γηπέδου της πόλης. Νέο χλοοτάπητα ακούμε και νέο χλοοτάπητα δεν βλέπουμε στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης, ωστόσο επιτέλους ήρθε η ώρα.

Την Πέμπτη 29/6 ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης».

Σελέκος – Βασιλειάδης υπογράφουν την προγραμματική σύμβαση.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εργασιών.

Είναι έργο ανάσα, μια και οι ποδοσφαιρικές υποδομές της πόλης, που έχουν μεγάλη ζήτηση, βρίσκονται σε κακό χάλι. Ελπίζουμε να έρθουν καλά νέα και για το γήπεδο – στολίδι του Δάσους, που έχει καταντήσει χωράφι. Στους ποδοσφαιρικούς κύκλους κυκλοφορεί η φήμη ότι υπάρχει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για αναβάθμισή του, αλλά δεν υπάρχει μελέτη, όπως και κονδύλι για να γίνει η μελέτη αυτή. Καλό θα ήταν να κάνει μια επίσημη ενημέρωση η διοίκηση του Δήμου για την πραγματική αιτία που το στάδιο παραμένει σε αυτή την κατάσταση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button