ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ο συνδυασμός Πανόπουλου διευρύνθηκε στο κέντρο και τα δεξιά”

Αφιέρωμα στην πολιτική κίνηση του Άρη Πανόπουλου έχει στο φύλλο του τρέχοντος Σαββατοκύριακου η εφημερίδα Alphafreepress.gr.

Το ψηφοδέλτιό του χαρακτηρίζεται ως “πολυσυλλεκτικό, που προέκυψε μέσα από ένα μπαράζ προσχωρήσεων προς τον συνδυασμό του, από στελέχη του κέντρου, που έχουν στο ενεργητικό τους μακρά αυτοδιοικητική πορεία, δημιουργώντας εσωτερικό πολιτικό ρήγμα στην σημερινή διοίκηση που στηρίχτηκε από το κόμμα του ΚΙΝΑΛ”. Παράλληλα, “έχει ενώσει ήδη δυνάμεις που έχουν ρίζες από τη «γαλάζια» παράταξη με την προσέλευσή του συνδυασμού του Χρήστου Νικολάου”.

Επίσης στο άρθρο σημειώνεται πως “τα επιτελικά στελέχη της Πειραιώς αντιμετωπίζουν τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» ως ένα δυνατό σύμμαχο για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την αυτοδιοίκηση πέραν της πενταετίας.”

Ολόκληρο το άρθρο:

Εκλογές Χαϊδάρι
Νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών φέρνει ο συνδυασμός του Άρη Πανόπουλου

Στους πρωταγωνιστές της νέας πολιτικής μάχης για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές βρίσκεται η υποψηφιότητα του Άρη Πανόπουλου για τον δήμο Χαϊδαρίου, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο υποψηφίων που προέκυψε μέσα από ένα μπαράζ προσχωρήσεων προς τον συνδυασμό του.

Στηρίζοντας σθεναρά τη διεύρυνση και τη συμμαχία με ικανά στελέχη που μπορούν να διατηρήσουν ισχυρές γέφυρες στον χώρο της αυτοδιοίκησης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» κατάφερε να επαναφέρει την άλλοτε κατακερματισμένη αντιπολίτευσή κάτω από μία σκέπη, που αν μη τι άλλο φέρει το σύνθημα της Νέας Εποχής.

«Τον Δημότη στο κέντρο των αποφάσεων».

Με πρόγραμμα που προσαρμόστηκε στις ανάγκες αλλά και τις απόψεις των ίδιων των δημοτών και εξελίχθηκε μέσω ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων ακόμη και τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. έφερε μια νέα αντίληψη στη διαχείριση των κοινών, εκσυγχρονίζοντας την πολιτική της επόμενης ημέρας.

Φέρνοντας ένα άλλο ύφος στις διαπροσωπικές σχέσεις του, ακόμη και με ήδη εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους της πόλης ο μήνας Ιούλιος σηματοδοτήθηκε από προσχωρήσεις στελεχών του κέντρου που έχουν στο ενεργητικό τους μακρά αυτοδιοικητική πορεία, δημιουργώντας εσωτερικό πολιτικό ρήγμα στην σημερινή διοίκηση που στηρίχτηκε από το κόμμα του ΚΙΝΑΛ.

Το κυβερνών κόμμα δεν άργησε να ανακοινώσει την στήριξη του προς το πρόσωπο του Άρη Πανόπουλου μέσα από δημοσιεύματα του Τύπου που φανερώνουν πώς τα επιτελικά στελέχη της Πειραιώς για τους δήμους της χώρας, αντιμετωπίζουν τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» ως ένα δυνατό σύμμαχο για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την αυτοδιοίκηση πέραν τις πενταετίας.

Έχοντας ενώσει ήδη δυνάμεις που έχουν ρίζες από τη «γαλάζια» παράταξη με την προσέλευσή του συνδυασμού του Χρήστου Νικολάου (Χαϊδάρι Νέο Ξεκίνημα) η ομάδα που σχηματίστηκε γύρω από τον Άρη Πανόπουλο φαντάζει ώριμα έτοιμη για να φέρει το ανανεωτικό ρεύμα που χρειάζεται η πόλη του Χαϊδαρίου.

Η ομάδα «Ώρα Χαϊδάρι» στις επάλξεις

«Το κλειδί για την μέχρι στιγμή πετυχημένη πορεία του συνδυασμού μας κρύβεται στην ύπαρξη ενός κοινού οράματος, μιας ξεκάθαρης στρατηγικής και μιας κοινής κουλτούρας για την ομάδα η οποία είναι βασισμένη στις απαιτήσεις της αποστολής μας. Να κάνουμε το Χαϊδάρι μια πόλη να αξίζει να ζεις!» δήλωσε εμφατικά ο Άρης Πανόπουλος 40 μόλις ημέρες πριν την κρίσιμη μάχη σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με όλα του τα στελέχη, θέτοντας για άλλη μια φορά την αφετηρία του όλου εγχειρήματος με βασικό γνώμονα τις  κοινές αξίες την ακεραιότητα, το πάθος, την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και τη φροντίδα.

Ένα εγχείρημα που πέτυχε ή Νέα Δημοκρατία στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές εκλογές αφού στον Δήμο Χαϊδαρίου κατάφερε από την 21η του Μάη να συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξης του 37,32% κατατάσσοντας την πρώτη σε ποσοστά σε ολόκληρο τον Δυτικό Τομέα.

Με νωπή την λαϊκή εντολή και δυνατό έναυσμα της νέας περιόδου, τους Δήμους στην πρώτη γραμμή, πολλοί είναι αυτοί που ζητούν τη σταθερότητα για τη νέα πενταετία σε σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν στην πράξη και όχι στα λόγια στοχεύοντας σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης που θα ενώσει το τοπικό στοιχείο στις πραγματικές διεκδικήσεις του.

Ένα σύγχρονο δήμο με αυτονομία στις κινήσεις του, πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες της εποχής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button