ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Να ενισχυθούν άμεσα το Αττικόν και το Κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 13.01.2023 ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”, κ. Αποστόλης Θεοφίλης, και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Δυμβουλίου, κ. Λεωνίδας Παπαδάκος, επισκέφτηκαν το Υπουργείο Υγείας όπου συναντήθηκαν με τον σύμβουλο του αρμόδιου Υπουργού και υποψήφιου βουλευτη Β2 Δυτικού Τομέα με την Ν.Δ, κ. Μπάμπη Καραθάνο.

Οι εκπρόσωποι της παράταξής μας του εξέφρασαν την ανάγκη για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Χαϊδαρίου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, αλλά και συνολικά των δημοσίων δομών υγείας που βρίσκονται στην πόλη μας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και θέσεων.

Ο κ. Καραθάνος, με την σειρα του δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις μας στον Υπουργό Υγείας και ταυτόχρονα μας τόνισε το διαχρονικό ενδιαφέρον του για την κοινωνία του Χαϊδαρίου.

Επανέλαβε αρκετές φορές στην συζήτηση, ότι η “πόρτα” του γραφείου του στο Υπουργείο ήταν  από την πρώτη ημέρα και παραμένει ανοιχτή για τους πολίτες του Χαϊδαρίου και δήλωσε διατεθειμένος να συνδράμει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν διαχρονικά την πόλη μας.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής μας, Αποστόλης Θεοφίλης τον ευχαρίστησε για την πραγματοποίηση της συνάντησης και του υπογράμμισε ότι η προάσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας των Χαϊδαριωτών αποτελεί καθημερινή μας έγνοια.

“Το Χαϊδάρι Ψηλά!”
Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button