ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό μυστικό η δράση του ιερέα στα Κάτω Πατήσια – Ανοίγουν στόματα μετά την σύλληψή του για βιασμό

Kαταιγιστικές εξελίξεις έχει η υπόθεση της αποκάλυψης του βιασμού μιας ανήλικης στα Κάτω Πατήσια από τον 37χρονο ιερέα της ενορίας. Μετά την καταγγελία της 17χρονης, η σιωπή των κατοίκων που γνώριζαν τη δράση του σάτυρου ιερέα στο ναό του Αγίου Δημητρίου έχει σπάσει καθώς αρκετοί δεν διστάζουν να μιλήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Tο θύμα του βιασμού, που βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον κληρικό και πατέρα 3 παιδιών, ζούσε ένα διαρκή «εφιάλτη». Στην κατάθεσή της περιγράφει τραγικά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και εκβιασμών ακόμη και μέσα στην εκκλησία.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας από τη νοσηρή δράση του ιερέα προκαλούν ανατριχίλα καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει βιάσει το ανήλικο κορίτσι 7 φορές ενώ την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στόματα μετά την καταγγελία άνοιξαν. Ακόμα και on camera, χωρίς να αποκαλύπτονται πάντως τα χαρακτηριστικά τους, πολίτες που έμεναν στην ευρύτερη γειτονιά τόνισαν ότι είχαν δει τον ιερέα να βγαίνει από την εκκλησία σε προχωρημένη ώρα μαζί με νεαρά κορίτσια.

Αλλη πολίτης, μιλώντας στην Mega, τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι πάντες ήξεραν και οι πάντες συγκάλυπταν τη δράση του ιερέα τον οποίο κατήγγειλε η κοπέλα με τη γνωστή στο πανελλήνιο πλέον καταγγελία.

Η σύζυγος του ιερέα εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα δηλώνοντας ότι ο άντρας της είναι αθώος και ότι “τα ψέματα θα αποδειχθούν στο δικαστήριο”.

Εξαιτίας μάλιστα της ακατονόμαστης δράσης του 37χρονου κληρικού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση τέθηκε σε αργία, άγνωστοι βανδάλισαν χθες τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button