ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η μικρή Σοφία παίζει ανέμελη – Μια μεγάλη χαρά για όλη την πόλη

Ο περυσινός Ιούλιος ήταν ένας σταθμός στη ζωή της μικρής Σοφίας. Όπως όλοι θα θυμάστε, έκανε την επέμβαση που θα της επέτρεπε να σταθεί όρθια και να γίνει ανεξάρτητη. Το απόγευμα της Πέμπτης 23/7/2020 κατάφερε να κερδίσει τα πρώτα κατάδικά της βήματα! Ήταν μια προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και που, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!

Ακριβώς ένα χρόνο μετά, η μητέρα της Φλωρεντίνα στέλνει στην εφημερίδα μας τη φωτογραφία αυτή και θέλει να τη μοιραστεί μαζί σας. Δείχνει την εννιάχρονη πια Σοφία παρανυφάκι στον γάμο της μεγαλύτερης αδελφής της, να παίζει χαρούμενη!

Το γέλιο που φωτίζει το πρόσωπο της Σοφίας είναι για εμάς και για ολόκληρη την πόλη μια εξαιρετική είδηση, που φέρνει αισιοδοξία και πεποίθηση ότι κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο με αγάπη και αλληλεγγύη.

Η κυρία Φλωρεντίνα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ημέρα που το κοριτσάκι της έκανε μόνο του τα πρώτα του βήματα, παρακάλεσε να μεταφέρουμε σε όλους τους Χαϊδαριώτες το ολόθερμο ευχαριστώ της και τις ευχές της για υγεία και ευτυχία, σαν αυτή που ζει η ίδια βλέποντας την πρόοδο του παιδιού της.

Σε κάποιο από τα περυσινά δημοσιεύματά μας για την ερανική προσπάθεια υπέρ της εγχείρησης της Σοφίας είχαμε γράψει ότι “αληθινή ευτυχία είναι το να δίνεις ευτυχία στους άλλους ανθρώπους”. Στην πόλη μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βίωσαν αυτό το συναίσθημα (πέστε το και ανθρωπιά – αλληλεγγύη) χωρίς να περιμένουν κάτι άλλο, εκτός από το να δουν ένα παιδί όρθιο στα πόδια του. Όλα πήγαν καλά!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: Η γλυκιά γεύση της νίκης – Μπράβο στη μικρή μας πόλη που έδειξε το δρόμο της αλληλεγγύης // Η ελπιδοφόρα συνεργασία: Όλοι μαζί οι Σύλλογοι της πόλης, για να περπατήσει η Σοφία // Η Σοφία χρειάζεται τη βοήθειά μας για να περπατήσει // “Μπράβο στο χαϊδαριώτικο λαό” – Ένα παιδί όρθιο, μια μεγάλη μέρα για όλους μας

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button